Blitzkrieg 2 Anthology

ÚJ TERMÉK
2.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

kevesebb mint 5 db
Kézbesítés várható dátuma 1.25.
Termék kódja: 7486

Utolsó frissítés időpontja: 2018.1.24. 13:00
cdv 12 éven aluliak számára nem ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: Blitzkrieg 2 Anthology [PC DVD]

Csomag tartalmazza a Blitzkrieg 2 alapjátékot + Blitzkrieg 2: Fall of the Reich és Blitzkrieg 2: Liberation kiegészítóket


Blitzkrieg 2
Harcolj a gonosz náci csapatok ellen Európában és Afrikában! Füstöld ki a japánokat a csendes-óceáni térségből! A Blitzkrieg 2 a piacon elérhető egyik leginkább valósághű második világháborús, valós idejű stratégiai játék. Használd az eredeti második világháborús fegyvereket, válaszd ki a megfelelő erősítéseket, és döntsd el, hogy a rendelkezésre álló három dinamikus hadjárat közül melyikben szeretnéd megkezdeni a harcokat!

Blitzkrieg 2: Fall of the Reich
A keleti fronton zajló harcok utolsó napjai. A németek még tartják a stratégiai fontosságú városokat, hogy megvédjék az anyaországot; a Vörös Hadsereg viszont rendíthetetlenül menetel Berlin felé. 1945. tavaszán zajlottak az egész háború legkegyetlenebb csatái.

Blitzkrieg 2: Liberation
A két új hadjárat segítségével a játékosok részt vehetnek a Szövetségesek és a németek által a nyugati fronton vívott legfontosabb csatákban. A különféle küldetésekben a háború Olaszország, Franciaország, Hollandia és Belgium területén zajlik.

Blitzkrieg 2 Anthology
katalógusba hozzáadva: 2007.04.25.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Blitzkrieg 2 Anthology

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok