Blitzkrieg 2 Anthology + The Guild 2 (Gold Edition) + Industry Giant 2

ÚJ TERMÉK
3.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 629

JoWooD 12 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Blitzkrieg 2 Anthology + The Guild 2 (Gold Edition) + Industry Giant 2 [PC DVD]

Csomag a következő játékokat tartalmazza: Blitzkrieg 2 Anthology, The Guild 2 (Gold Edition) és Industry Giant 2.Blitzkrieg 2 Anthology
Csomag tartalmazza a Blitzkrieg 2 alapjátékot + Blitzkrieg 2: Fall of the Reich és Blitzkrieg 2: Liberation kiegészítóket

Blitzkrieg 2
Harcolj a gonosz náci csapatok ellen Európában és Afrikában! Füstöld ki a japánokat a csendes-óceáni térségből! A Blitzkrieg 2 a piacon elérhető egyik leginkább valósághű második világháborús, valós idejű stratégiai játék. Használd az eredeti második világháborús fegyvereket, válaszd ki a megfelelő erősítéseket, és döntsd el, hogy a rendelkezésre álló három dinamikus hadjárat közül melyikben szeretnéd megkezdeni a harcokat!

Blitzkrieg 2: Fall of the Reich
A keleti fronton zajló harcok utolsó napjai. A németek még tartják a stratégiai fontosságú városokat, hogy megvédjék az anyaországot; a Vörös Hadsereg viszont rendíthetetlenül menetel Berlin felé. 1945. tavaszán zajlottak az egész háború legkegyetlenebb csatái.

Blitzkrieg 2: Liberation
A két új hadjárat segítségével a játékosok részt vehetnek a Szövetségesek és a németek által a nyugati fronton vívott legfontosabb csatákban. A különféle küldetésekben a háború Olaszország, Franciaország, Hollandia és Belgium területén zajlik.


The Guild 2 (Gold Edition)
A csomag tartalmazza a The Guild 2 alapjátékot és a The Guild 2: Pirates of the European Seas kiegészítőt.

A középkori élet sose volt még ennél izgalmasabb!
A The Guild 2 most Gold változatban tér vissza, és nem csak ütős tartalmával, hanem innovatív játékmenetével is elkápráztatja a játékost. Formáld meg a saját karakteredet, válassz magadnak a számos foglalkozás közül és sétálj végig elődeink lélegzetelállító világában. Szerezz hírnevet, gazdagságot és hatalmat saját magad és dinasztiád számára.
 • a szerepjáték és gazdasági szimuláció kombinációja elképesztő 3D terepen
 • a valós idejű játék események kiterjesztése a nyílt tengerre: kereskedelem a tengeri útvonalakon és izgalmas tengeri csaták
 • 4 karakter osztály, 13 különböző foglalkozás, a bűnös kalózoktól kezdve az intellektuális alkimistáig
 • hivatali állások, nemes címek és a hozzájuk tartozó kiváltságok biztosítják a gyors társadalmi felemelkedést
 • bemutató videó és egy oktató pálya segít a játék kitapasztalásában


  Industry Giant 2
  Építs egy virágzó üzleti birodalmat, mely túlél egy századot is! Hozz fontos döntéseket: melyiket gyártsd a 150 termék közül, hol gyűjtsd a legjobb nyersanyagokat, hol adj el, és hogyan tudsz a leghatékonyabban szállítani!

  A számos újítás, a hihetetlenül részletes és könnyen élvezhető játékmenet garantálja, hogy le leszel nyűgözve és minden per-cét élvezni fogod, míg megpróbálsz igazi ipari óriássá válni!

 • Blitzkrieg 2 Anthology + The Guild 2 (Gold Edition) + Industry Giant 2
  katalógusba hozzáadva: 2010.04.01.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Blitzkrieg 2 Anthology + The Guild 2 (Gold Edition) + Industry Giant 2

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok