Blood Bowl 3 (Brutal Kiadás) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Blood Bowl 3 (Brutal Kiadás) - PC DVDBlood Bowl 3 (Brutal Kiadás) - PS5Blood Bowl 3 (Brutal Kiadás) - Xbox Series X|SBlood Bowl 3 (Brutal Kiadás) - NSW
Bruttó ár
14.090 Ft
Nettó ár: 11.094 Ft
 
Termék kódja: 419616
NACONEN szinkron

Blood Bowl 3 (Brutal Kiadás) [PS4]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A Blood Bowl 3 egy fantasztikus foci videojáték. Sorozatalapú stratégiai játék, amelyet az amerikai futball inspirált a Warhammer fantáziavilágában, ahol manók, emberek, orkok és más lények ütközésekkel, rúgásokkal, ütésekkel és különböző fokú letalitásokkal (és a játékvezetők szerint törvényességgel) küzdenek a labdáért. ) a labdára. A csapatod, a hívásod! Edzőként utasítanod kell a játékosaidat: lassítsd az ellenfelek előrehaladását azáltal, hogy a zónába helyezed őket, üsd le azokat, akik beléd avatkoznak, és betörve ellenfeled végzónájába jutnak a touchdown eléréséhez! Minden egysége tapasztalatokat szerezhet, statisztikai bónuszokat vagy új készségeket szerezhet. De légy óvatos: a sérülések gyakoriak, különösen, ha a játékvezető olyan manó, aki hajlamos figyelmen kívül hagyni az erőszak legtöbb formáját. Egyes játékosok akár élettelenül is elhagyhatják a pályát, idő előtt és végleg befejezve karrierjüket.

Kapcsolódó termékek (2)


Értékelések Blood Bowl 3 (Brutal Kiadás)

Nincs vélemény a termékről.