Bloodborne (Game of the Year Kiadás) PS4

Bruttó ár
11.090 Ft
Nettó ár: 8.732 Ft
 
Termék kódja: 339824
PlayStationEN szinkron

Bloodborne (Game of the Year Kiadás) [PS4]

339824


A csomag tartalma: Bloodborne alapjáték, Bloodborne: The Old Hunters datadisk.

Bloodborne
Hidetaka Miyazaki és FromSoftwar olyan legendás RPG alkotói, mint a Demon's Souls, Dark Soul és Dark Souls 2. A páros új akciódús, könyörtelen játéka kizárólag PS4-re érkezik.

Nézz szembe félelmeiddel, keresd a helyes választ a Yharnam óvárosában, amelyet futótűzként terjedő furcsa népbetegséggel átkoztak meg. A veszély állandóan árnyékában van, a játékosnak e szörnyű világ újabbnál újabb titkait kell felfedeznie, hogy életben maradhasson.

  • Induljon útnak ebben a szörnyű gótikus városba, ahol egy csapat félelmetes szörny lesi minden léptét.
  • A felfegyverkezett harcosokhoz stratégia, reflexek szükségesek, hogy képes legyen ezeket az intelligens ellenségeket megsemmisíteni, akik a város titkait őrzik.
  • Részleteiben kidolgozott gótikus környezet, megvilágosítás és új online élmény.

Bloodborne: The Old Hunters
Élje át a vadászok lidércnyomását, akik valamikor Byrgenwerthovet őrizték, fedje fel  Yharnam múltjának titkát a Bloodborne: The Old Hunters datadisken. Induljon el a világba, ahol a múlt vadászai vannak fogva, találja meg az új kosztümöket és fegyvereket, fedezze fel a veszélyeket, jutalmakat és a halálos bestiákat.
  • A véres új világ, melyet a hold világít meg, melyben az ismert épületeket sárosként, torzitottként mutatkoznak. Ez az a hely, ahol egykor a vadászok bestiákra vadásztak.
  • Astral Clock Tower, masszív, gótikus torony,mely egészen a holdvilágos égboltig emelkedik.
  • Találkozzon egy egész sor új vadásszal, melyek közül némelyik a Távol-Keletről érkezett. Milyen förtelmeket láttak ebben a végtelen lidércnyomásban?
  • Ebben a világban a vadászok elvesztették a vadászat közbeni ítélőképességüket. Nem képesek megkülönböztetni a bestiákat a barátaiktól, céltalanul bolyonganak és mindenkit megölnek, aki az útjukba kerül. Vigyázzon, mert továbbra is tudják a halálos fegyvereiket kezelni.
  • Minél szentebb az ember, annál szörnyebb bestia lesz belőle. De ez nem változtat azon a tényen, hogy egykor Ludwig, az ismert hős volt.
  • Az egykor ismert vadász soha sem szerette a lőfegyvereket. Ezért egy speciális nyílpuska készült számára.
  • A Blacksky Eye új mágiája lehetővé teszi a koncentrált fény kilövését. Ez a tudomány az egyház titkos szertartása. Ha elég közelről nézi, talán leleplezi, hogy a vadászok lidércnyomása sok hasonló titkot rejt.




Értékelések Bloodborne (Game of the Year Kiadás)

Nincs vélemény a termékről.