BloodRayne 2 PC DVD

Bruttó ár
2.090 Ft
Nettó ár: 1.646 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 3944
MajescoEN szinkron

BloodRayne 2 [PC DVD]

BloodRayne a vámpírok és az emberek természetellenes ivadéka. Vámpírereje csaknem legyőzhetetlenné teszi, csillapíthatatlan vágyat érez a vér iránt és messzire elkerüli a napfényt. Rayne a BloodRayne 2-ben megvívja eddigi legszemélyesebb csatáját.

Mikor 1935-ben utoljára láttuk BloodRayne-t, nemrég csatlakozott a sötét Brimstone Társasághoz, hogy megakadályozzon egy náci kísérletet a világ meghódítására. Apja, Kagan - egy befolyásos náci kollaboráns - a háború végén meghalt egy balesetben. Rayne az elmúlt hatvan évet azzal töltötte, hogy felkutassa és elpusztítsa ivadékait, a testvéreit. Ők összefogtak és megalakították Kagan Kultuszát, hogy folytassák a vámpírok korszakának megteremtését, ahol az emberek csupán áldozatok a ragadozók világában. BloodRayne becstelen testvérei létrehozták a „Leplet”, egy rejtélyes anyagot, mely a nap halálos sugarait ártalmatlanná szelídíti a vámpírok számára. Már csak BloodRayne áll a gyanútlan emberiség és a borzalmas vámpír világ között.

A játék alapján készült mozifilm július 27-én kerül a magyarországi mozikba.

BloodRayne 2 - PC - PlayGoSmart : értékelés 4 5-ből 1 értékelés alapján.

Értékelések BloodRayne 2

Megjelenítve 1-től 1-ig (összesen 1 ismertető)
Talált Oldalak:   1  
od Siki Norbert 4 az 5 csillagból! 2007.09.06.
Ha a film nem is tetszett nektek (Nekem kimondottan nem tetszett), attól még a játék jó lehet! Sõt... ez tényleg nagyon jó! (Már aki szereti a vérengzõs, horror játékokat) Nagyszerû elsõ rész után íme a folytatás! Én ebben sem csalódtam! Hát nem lesz könnyû dolgotok vele az biztos! Megunni viszont nem lehet a rengeteg variáció miatt! (Itt a fegyverekkel való trükközéseket értem) Na emberek, élesítsétek a fogaitokat, és készüljetek a fajírtásra! Pro: Szép grafika, sok lehetõség Kontra: Rengeteg vér, megtalálható ebben is 1-2 idegesítõ bug
Megjelenítve 1-től 1-ig (összesen 1 ismertető)
Talált Oldalak:   1