BloodRayne 2

ÚJ TERMÉK
1.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 3944

Majesco 15 éven aluliak számára nem ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: BloodRayne 2 [PC DVD]

BloodRayne a vámpírok és az emberek természetellenes ivadéka. Vámpírereje csaknem legyőzhetetlenné teszi, csillapíthatatlan vágyat érez a vér iránt és messzire elkerüli a napfényt. Rayne a BloodRayne 2-ben megvívja eddigi legszemélyesebb csatáját.

Mikor 1935-ben utoljára láttuk BloodRayne-t, nemrég csatlakozott a sötét Brimstone Társasághoz, hogy megakadályozzon egy náci kísérletet a világ meghódítására. Apja, Kagan - egy befolyásos náci kollaboráns - a háború végén meghalt egy balesetben. Rayne az elmúlt hatvan évet azzal töltötte, hogy felkutassa és elpusztítsa ivadékait, a testvéreit. Ők összefogtak és megalakították Kagan Kultuszát, hogy folytassák a vámpírok korszakának megteremtését, ahol az emberek csupán áldozatok a ragadozók világában. BloodRayne becstelen testvérei létrehozták a „Leplet”, egy rejtélyes anyagot, mely a nap halálos sugarait ártalmatlanná szelídíti a vámpírok számára. Már csak BloodRayne áll a gyanútlan emberiség és a borzalmas vámpír világ között.

A játék alapján készült mozifilm július 27-én kerül a magyarországi mozikba.

BloodRayne 2 - PC
Értékelve 4 az 5-ből 1 értékelés alapján
BloodRayne 2
katalógusba hozzáadva: 2007.01.01.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: BloodRayne 2

od Siki Norbert  4 az 5 csillagból! 06.09.2007
Ha a film nem is tetszett nektek (Nekem kimondottan nem tetszett), attól még a játék jó lehet! Sőt... ez tényleg nagyon jó! (Már aki szereti a vérengzős, horror játékokat) Nagyszerű első rész után íme a folytatás! Én ebben sem csalódtam! Hát nem lesz könnyű dolgotok vele az biztos! Megunni viszont nem lehet a rengeteg variáció miatt! (Itt a fegyverekkel való trükközéseket értem) Na emberek, élesítsétek a fogaitokat, és készüljetek a fajírtásra! Pro: Szép grafika, sok lehetőség Kontra: Rengeteg vér, megtalálható ebben is 1-2 idegesítő bug
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok