Blue Dragon [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék)

Használt
3.790 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
külső raktáron...
Átlag 1 hét beszerzési idő
Termék kódja: 267347

Microsoft 12 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
A bazár/használt termék felvásárolt, használt terméket jelöl.
 • Az így jelölt termék 100% működőképes, minden esetben átvizsgálásra került, mielőtt forgalomba hozzuk.
 • Csomagolása, egyes tartozékai hiányosak lehetnek, magán a terméken használat nyomai felfedezhetők lehetnek.
 • A termékhez minden esetben számla is jár automatikusan.
 • A termék pontosabb állapotáról bővebb tájékoztatást az uzlet@supergamer.hu címen kérhet.

A számla különbözet szerinti ÁFA - t tartalmaz.

LEÍRÁS: Blue Dragon [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék)

 • Az első játék a Mistwalker-től, amelyet a híres Final Fantasy sorozat megalkotója, Hironobu Sakaguchi vezet. A japán szerepjátékok kedvelőinek szól ez a játék, amelyben öt barát: Shu, Jiro, Kluke, Zola és Marumaro kalandjait követheted nyomon, amint szembeszállnak a gonosz tudóssal, Nenével. A karaktereket a híres japán Akira Toriyama tervezte. A játék a tradícionális RPG elemek mellett tartalmaz néhány újító szándékú ötletet is. A történet egy misztikus világban játszódik, ahol évről évre felbukkanó lila felhők jelzik, hogy az emberekre szerencsétlenség és tragédia köszönt.

 • Az ifjú kalandor, Shu viszont rájön, hogy ez mind a gonosz Nene műve, és elindul, hogy megállítsa ezt a végzetes körforgást. A szereplőknek egy speciális képességük révén az árnyékukból kék sárkányok nőnek ki, és ezekkel tudnak harcolni. Erre pedig szükségük is lesz, mert a hosszú kaland során számtalan ellenséggel kell majd farkasszemet nézni. Körökre osztott harcrendszer van a játékban, ami azt jelenti, hogy egyszer támadsz te, egyszer az ellenfél, és aki a végén állva marad, az győz. Fontos a karakterfejlődés, a játékosok szabadon fejleszthetik a sárkányaikat olyanná, amilyenné akarják, a különböző tulajdonságokat és képességeket egymástól függetlenül lehet módosítani. Ahogy fejlődnek a karakterek, úgy az ellenségek is egyre erősebbé válnak, így folyamatos a kihívás.

 • A Blue Dragon szakít a véletlenszerű harcokkal, amik egyébként jellemzőek a japán szerepjátékokra. Ebben a játékban látod az ellenfeleidet, és el tudod dönteni, melyikkel akarsz harcolni. Lehetőség van hátbatámadásra, illetve arra is, hogy egyszerre több ellenfelet hívj ki harcra. Ebben az esetben a különböző ellenfelek egymással is harcolni fognak, nemcsak veled. Ez új stratégiai vonalat csempész a játékba. Hatalmas, színes, változatos világokat lehet bejárni, sivatagtól az erdőig, repülő bázisoktól a tengerekig. Mindezt egy egyedi látványvilággal, amelyben keverednek az animék és a nyugati animációs filmek ismertetőjegyei.

 • Blue Dragon [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék)
  katalógusba hozzáadva: 2015.02.09.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Blue Dragon [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék)

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok