Bomberman Collection PC CD

Bruttó ár
4.190 Ft
Nettó ár: 3.299 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 38536
HudsonEN szinkron

Bomberman Collection [PC CD]



A csomag tartalmazza a Bomberman, a Bomberman ’93 és a Bomberman World játékokat.


Bomberman
Bombermenként el kell kerülnöd a szörnyeket és okosan el kell helyezned a bombákat, hogy megsemmisítsd az ellenségeidet. Rendkívül addiktív, egyszerű, de mégis nagyszerű játék minden korcsoport számára. Különféle játékmódok, szintek és fejlesztési lehetőségek.

Juss be a mechanikus erődítménybe és mentsd meg a professzor elrabolt lányát Black Bomberman karmai közül. Semlegesítsd az összes ellenfeled megadott időn belül és lépj egy szinttel feljebb. Figyelj oda az elrejtett fejlesztésekre! Bombermannek mindenre szüksége van, amit találhatsz, hogy végigjusson a 8 küldetés mind a 64 szintjén.

  • 24 különböző ellenség
  • Az ellenfelek mozgása eltérő, érdemes azt kitapasztalni
  • Amint megsemmisítetted az összes ellenfeled Bomberman elhagyhatja a szintet
  • Ha lejár az időd, nagyon oda kell figyelned a gyors ellenfelekre

    Bomberman Battle
    Használd a bombákat az ellenfelek legyőzésére adott időn belül és lépj a következő szintre a rejtett kijáraton keresztül. Az ellenfelek nem érhetnek Bombermanhez, amíg ő a bombán áll, de érdemes elhagyni a helyszínt mielőtt a bomba felrobbanna. Robbants utat magadnak 6 fordulón keresztül: Quarry Planets, Blossom Planets, Inferno Planets, Wither Planets, Surf Planets és Icicle Planets.

    Bomberman World
    Egyszer volt, hol nem volt, élt valaha négy gonosz Bomberman, akiket Dark Force Bombersnek hívtak és igyekeztek sötétséget hozni a Bombermanek világába. A Bombermanek ősei bezárták őket a kék kristályba. Milliónyi évvel később megérkezett Bagular a téridő kontinuum más részéről és megsemmisítette a kék kristályt és ezzel elszabadította a gonoszt. A kiszabadult gonosz Bombermanek Bagular csatlósaivá váltak és négy világot az uralmuk alá vontak. Mi más lehetne a feladatod, mint, hogy megszabadítsd a gonosztól a világot…

  • Értékelések Bomberman Collection

    Nincs vélemény a termékről.