Boogie SuperStar

ÚJ TERMÉK
3.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 40121

Electronic minden korosztály számára ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: Boogie SuperStar [Wii]


A Boogie SuperStart nem csak játszani fogod, Te leszel a játék sztárja. Énekelheted a kedvenc slágereidet és táncolhatsz is közben. A mozdulataid a Wii motion - capture technológiának köszönhetően meg fognak jelenni a képernyőn. A sikerhez vezető utat nem kell egyedül végigjárnod. A két vagy négy játékos módban a barátaiddal együtt vagy ellenük is játszhatsz a szórakoztató mini játékokban, amikben kipróbálhatod a rátermettségedet.

A játék a karaktered testreszabásával indul. Sok - sok lehetőség közül válogathatsz, hogy a játékban is egyedi lehess, mint a valóságban. A szereplők aztán egy szigetre kerülnek, ahol megtanulják, milyen is valódi csillagnak lenni. A szigeten tökéletesíteniük kell a tudásukat olyan környezetben, ami mindent biztosít egy induló sztár számára, beleértve a stúdiót, a színpadot és a luxuskörülményeket. Amint a képességeid elérik a megfelelő szintet, vagyis a tökéleteshez közelítenek meg kell jelenned a zsűri előtt a legrangosabb versenyben a Boogie Star Showban. Csak a legjobbak képesek legyőzni a konkurenciát, és igazi Boogie SuperStarrá válni!

A játék mikrofon nélkül nem fut! A mikrofont a csomag NEM tartalmazza! A játék a Wii platformhoz forgalomba került mikrofon nagy részével kompatibilis.

Boogie SuperStar
katalógusba hozzáadva: 2010.09.24.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Boogie SuperStar

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok