Bound by Flame Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Bound by Flame - PC DVDBound by Flame - PC DVDBound by Flame - PS4Bound by Flame - XBOX 360
Bruttó ár
3.790 Ft
Nettó ár: 2.984 Ft
 
Termék kódja: 227977
FocusEN szinkron

Bound by Flame [PS3]

A játékban egy, a tűz démona által megszállt zsoldos bőrébe bújsz, akinek a démoni nyomás áldozataként meg kell hoznia a döntést, hogy elfogadja-e a megszállója által kínált hatalmat, vagy megőrzi emberi mivoltát, és előtérbe helyezi a hősi tulajdonságait. Az ellenségeid és a csábítás ereje a történet előrehaladtával egyre nyomasztóbb, és csábítani fog a megszerezhető képességek ígérete a lelked legalább egy részének eladására.

A döntéseidtől függően fog alakulni az egyes részek története, ami által a játék többször is újrajátszható, más eseményekkel. A valós idejű harcok rendkívül dinamikusak, ezrét állandó fejlődést követelnek meg a játékostól.

A karakteredet saját belátásod szerint alakíthatod, minden részletre kimenően, ám a karaktered kinézetére befolyással lesz a démoni nyomás is. A játékban a karaktereden kívül annak felszerelése is fejleszthető, beleértve a páncélt és a fegyverzetet is. A küldetéseid során más karakterekkel is kapcsolatba fogsz kerülni, akikkel a tetteid alapján kialakulhat barátság, szerelem vagy akár kölcsönös gyűlölet is.

Az ellenségek változatossága is elképesztő, számtalan szörnnyel kell megküzdened a sárkányoktól kezdve, a zombikon keresztül a jeges bestiákig.



Kapcsolódó termékek (1)


Értékelések Bound by Flame

Nincs vélemény a termékről.