Brothers in Arms: Earned in Blood

ÚJ TERMÉK
3.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 2996

Ubisoft 15 éven aluliak számára nem ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: Brothers in Arms: Earned in Blood [PS2]

A Gearbox megszámlálhatatlan Half Life 1 kiegészítő lemez fejlesztése után is megállta a helyét a porondon, első önálló munkájukként nem is várhattak volna jobbat...

A Brothers in Arms: Road to Hill 30 sikert aratott, így ennél is értelemszerű volt az esetleges folytatás elkészítése. Ez érdekes és szokatlan módon alig fél év múlva el is készült, Earned in Blood címen. Igazából nem tekinthető teljes értékű folytatásnak, de igazából nem is kiegészítője a RtH30-nak. Ez amolyan "stand alone", mint a GTA: Vice City, vagy a GTA: San Andreas.

Ismét Normandiában vagyunk, s megint egy alakulat vezéreként kell állnunk a sarat. "Személyünk" sem lesz ismeretlen: az előző részben megismert "vöröske", Joe "Red" Hartsock bőrébe bújhatunk. Azonban nem kell attól félni, hogy esetleg most nekünk kell pattogni Matt Baker parancsaira: most Hartsock lesz a parancsnok, egy saját alakulatnál! (Ha emlélkszünk az előző rész sztorijára, ott el is válunk egy ponton tőle - na, ezt az "űrt" töltjük be most.)

Tulajdonképpen semmi sem változott játékmenetben az előzőekhez képest: ismét okosan kell irányítanunk beosztottjainkat, s túlélni a háborút.

Apró finomítások történtek (mesterséges intelligencia terén), illetve kaptunk néhány új fegyvert, "megmászható" tankot.

Akik szerették az alapjátékot, és kevés volt nekik az ott eltöltött mókázás, annak ez a rész is kihagyhatatlan!

Brothers in Arms: Earned in Blood
katalógusba hozzáadva: 2007.01.01.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Brothers in Arms: Earned in Blood

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok