Burnout 3: Takedown

ÚJ TERMÉK
3.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 1088

Electronic minden korosztály számára ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Burnout 3: Takedown [PS2]

Ragadd meg a kormánykereket, kapaszkodj bele erősen és tarold le versenytársaidat a leglátványosabb karambolokkal amiket Hollywood innenső fele valaha látott! - Megjegyzes: Az ár a biztonsági övet nem tartalmazza...

 • A Burnout 3 újraírja az utak szabályait, és új szlogent honosít meg: Agresszív versenystílus szükséges. Versenyjátékosokra és adrenalin függőkre számítunk itt a volán mögött, akik nem félnek megtapasztalni a példátlan sebesség- és akciómámort. Autódat fegyverként használva és ellenfeleidet látványos ütközésekbe hajszolva küzdheted fel magadat a falka élére. Hajszolhatod az első helyet, de csillapíthatod a hasadó fém és a szilánkokra robbanó ablaküvegek utáni olthatatlan szomjadat is.

 • Élj veszélyesen, és szerezz pontokat a karambol módban, melyet kifejezetten arra szántunk, hogy a videójátékokban valaha látott legnagyobb roncskupacokat hozd létre az utakon.

 • A Burnout 3 a kategórián belüli leglátványosabb grafikájának, addiktív multiplayer játékának és 40 pályán vívott több mint 100 versenyszámának köszönhetően vált a létező legnyaktörőbb, adrenalinhajhászabb és lenyűgözőbb versenyjátékká.

 • Burnout 3: Takedown - PS2
  Értékelve 8 az 5-ből 1 értékelés alapján
  Burnout 3: Takedown
  katalógusba hozzáadva: 2004.01.01.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Burnout 3: Takedown

  od Szabó Koppány 4 az 5 csillagból! 29.05.2014
  Eltalálták ,gratulálok az EA-nak
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok