Burnout: Revenge (Classics)

ÚJ TERMÉK
6.090 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 2320

Electronic minden korosztály számára ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: Burnout: Revenge (Classics) [XBOX 360]

A Burnout sorozat negyedik epizódja számos remek újítást vonultat fel. Először is: változik a játék vizuális világa. Sokkal sötétebb, fagyosabb lesz, ugrottak az élénk színek, minden város sajátos, rá jellemző palettát kapott: Detroit barna és szürke, Tokió kék és fekete színekben pompázik.

Másodszor: változik a játékmenet, nem is kicsit. Fegyverként használhatjuk a forgalmat: szembejövő és oldalról behajtó járgányok továbbra is halálosak, de a velünk egy irányba haladókat kedvünkre lökdöshetjük. Az eredmény: a korábbinál jóval nagyobb pusztítás, nagyobb karambolok, durvább takedownok.

Harmadszor: változik a pályák kialakítása. Alternatív utak, rejtett szakaszok, és számos ugrató került a játékba ez egyrészt felgyorsítja a versenyt, másrészt pedig új lehetőségeket nyit az ellenfelek szívatására: most már könnyedén támadhatunk felülről is (egy ugratás után).

Negyedszer: crashbreaker verseny közben. Kiütnek, automatikusan kapod a crashbreakert, aztán: BUMMM. Cool!!!

Ötödször: újragondolt multi módok: durvább, látványosabb, komplexebb Crash, és a fémtesteket tömegesen szaggató Traffic Attack. A Burnout ismét az arcade autós játékok trónját célozza meg: sikeresen.

Burnout: Revenge (Classics)
katalógusba hozzáadva: 2007.01.01.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Burnout: Revenge (Classics)

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok