Buzz! Quiz TV + játékvezérlők

ÚJ TERMÉK
9.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 38421

Sony 12 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Buzz! Quiz TV + játékvezérlők [PS3]

Gondolom a Playstation tulajoknak nem kell bemutatni Buzzt, a végtelenül idegesítő műsorvezetőt, akihez már több rész óta a feledésbe merült Jason Donovan kölcsönzi a hangját.


Aki esetleg nem tudná a Buzz sorozat tulajdonképpen nem más, mint egy kérdezz-felelek szerű tv műsornak a játékra való adaptálása. A televíziós változatok és e között annyi a különbség, hogy a képernyőt bámulva nem fogunk ennyi humort, cinizmust és felhőtlen szórakozást átélni. Ellentétben a Buzz játékokkal, ahol a humor mindenek felett áll, még a műsorvezető is egy vérbeli pojáca, aki állandóan csak magát sztárolja és nincsen egy kedves szava senkihez.

Természetesen a játékosok sem lesznek valami egyszerű formák, találkozhatunk egy Darth Vader szerű hatalmas erővel bíró sötét lovaggal (persze nem az eszére gondoltam), maga a híres Quizember is tiszteletét teszi a szuperhősök becsületét megvédve. Természetesen lesz egy Elvis imitátorunk is, akinek legnagyobb büszkesége a 10.000 dolláros mosolya illetve a kibuggyanó hasa. De lesz cicababánk is, Trinity másolatunk és még sokan mások. Az egyetlen probléma a választható karakterekkel, hogy annyira jól sikerültek, olyan szórakoztató csupán nézegetni amit a stúdióban művelnek, hogy szinte kínzó fájdalomként kell megélnünk annak a tényét, hogy sajnos igencsak kevés van belőlük. Igazán lehetett volna akár kétszer ennyi is.

 • Remek szórakozás
 • Szuper hangulat
 • Wireless Buzzerek
 • Barátokkal frenetikus élmény
 • Letölthető tartalmak
 • Szerkeszthető kérdések

  A csomagolás 4db Buzzer vezeték nélkuli játékvezérlőt tartalmaz!

 • Buzz! Quiz TV + játékvezérlők
  katalógusba hozzáadva: 2009.09.11.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Buzz! Quiz TV + játékvezérlők

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok