Cabela’s Dangerous Hunts 2013 + Top Shot FearMaster

SZINTÉN ELÉRHETŐ Cabela’s Dangerous Hunts 2013 + Top Shot FearMaster - XBOX 360Cabela’s Dangerous Hunts 2013 + Top Shot FearMaster - Wii
ÚJ TERMÉK
6.590 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 323388

Activision 15 éven aluliak számára nem ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: Cabela’s Dangerous Hunts 2013 + Top Shot FearMaster [PS3]

208761
  • Andrew Kreisberg történetében egy fiú testvérpárt elválasztanak egymástól apjuk grizzly medve által okozott halála után. 10 év után a két elidegenedett testvérpár találkozik, és életük legnagyobb vadászatára indulnak. Egy állat szétválasztotta őket. Összekötheti őket ismét egy állat?
  • A Prowler Animal Al új engine a szociális hierarchiát szimulálja, koordinálja a csapatok bonyolult taktikáját, és felhasználja a környezetét különféle halálos csapdák létrehozására.
  • Csatlakozzon egy barátjához és álljon ellen ezeknek a halálos bestiáknak az új Maneater rezsim megosztott képernyőjén keresztül.
Top Shot Fearmaster

Egy vezeték nélküli sörétes alakú vezérlő biometrikus pulzusmonitorral és menetstabilitás érzékelővel. Saját bar érzékelővel rendelkezik, melyet szívritmus megfigyelésre használ. Ellenőrizhetetlen pulzus a pontosság megakadályozója, valamint a Cabela's Dangerous Hunts 2013 játékban.

Top Shot Fearmaster vezérlővel fokozza a pontosságot, nagyobb sérüléseket okozhat, vagy lassítsa le az időt, hogy tökéletes halálos lövést tudjon leadni.

Cabela’s Dangerous Hunts 2013 + Top Shot FearMaster
katalógusba hozzáadva: 2015.09.09.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Cabela’s Dangerous Hunts 2013 + Top Shot FearMaster

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok