Cabela’s Dangerous Hunts 2013 + Top Shot FearMaster [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
8.490 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 352519
Activision

Cabela’s Dangerous Hunts 2013 + Top Shot FearMaster [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

208761
  • Andrew Kreisberg történetében egy fiú testvérpárt elválasztanak egymástól apjuk grizzly medve által okozott halála után. 10 év után a két elidegenedett testvérpár találkozik, és életük legnagyobb vadászatára indulnak. Egy állat szétválasztotta őket. Összekötheti őket ismét egy állat?
  • A Prowler Animal Al új engine a szociális hierarchiát szimulálja, koordinálja a csapatok bonyolult taktikáját, és felhasználja a környezetét különféle halálos csapdák létrehozására.
  • Csatlakozzon egy barátjához és álljon ellen ezeknek a halálos bestiáknak az új Maneater rezsim megosztott képernyőjén keresztül.

Top Shot Fearmaster

Egy vezeték nélküli sörétes alakú vezérlő biometrikus pulzusmonitorral és menetstabilitás érzékelővel. Saját bar érzékelővel rendelkezik, melyet szívritmus megfigyelésre használ. Ellenőrizhetetlen pulzus a pontosság megakadályozója, valamint a Cabela's Dangerous Hunts 2013 játékban.

Top Shot Fearmaster vezérlővel fokozza a pontosságot, nagyobb sérüléseket okozhat, vagy lassítsa le az időt, hogy tökéletes halálos lövést tudjon leadni.

Értékelések Cabela’s Dangerous Hunts 2013 + Top Shot FearMaster [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.