Cabela's Big Game Hunter

ÚJ TERMÉK
9599 Ft
6.790 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 37522

Activision 15 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Cabela's Big Game Hunter [XBOX 360]


Indulj el álmaid vadászkalandjára és látogasd meg a legkeresettebb vadászparadicsomokat a legexotikusabb trófea reményében. Próbáld ki a képességeidet Montanaban, Brit – Kolumbiában, Afrikában, Argentínában és Új – Zélandon. Szükséged lesz minden ügyességedre és képességedre, valamint az ösztöneidre, hogy be tudd cserkészni a vadat. Vadászhatsz rénszarvasra, jávorszarvasra, bölényre, karibura, pumára, kudura és grizzlyre. Ám jobb, ha elővigyázatos vagy, mert egy szemtől szembeni találkozáskor minden lélekjelenlétedre szükséged lesz, ha Te akarsz győztesen kikerülni a találkozásból!
 • Állatok viselkedése - a játék és az állatok viselkedése valódi DNR kísérlet alapján került modellezésre, beleértve az állatok mozgását, napi tevékenységüket, gyorsaságukat, stb.
 • Speciális lehetőségek - a bullet – cam segítségével a golyó röppályáját láthatod egészen a célig; az x – ray távcső lehetővé teszi a tökéletes lövést; a vadászlakban külön szoba a trófeáknak; fejlett pontozási rendszer, stb.
 • Vadássz Amerikán keresztül - el fog kápráztatni a táj részletes kidolgozása és a terület nagysága, mind a 32 helyszínen, amik hűen tükrözik Montana, Texas, stb vidékeit
 • Autentikus fegyverek és felszerelés - az élmény akkor lesz tökéletes, amikor sikerül kiválasztani a megfelelő fegyvert, távcsövet, ruhát, sátrat, járművet, csónakot vagy éppen teherautót

 • Cabela's Big Game Hunter
  katalógusba hozzáadva: 2010.05.19.

  Vélemények: Cabela's Big Game Hunter

  Nincs vélemény a termékről.