Cabela's Dangerous Hunts 2011 + Top Shot Elite

ÚJ TERMÉK
11.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 40914

Activision 15 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Cabela's Dangerous Hunts 2011 + Top Shot Elite [XBOX 360]


A csomag tartalmazza a Cabela’s Dangerous Hunts 2011 játékot és a Top Shot Elite kontrollert.

Cabela’s Dangerous Hunts 2011
Globális vadászkaland, ami gyorsan ürült hajszává változik a világ legveszélyesebb vadállatai után. Az ember és a természet harcát az amerikai vadász Cole Rainsford kalandjain át mutatja be a játék, aki elnidul Afrika szívébe, hogy puskacégre kapja a veszélyes emberevő fenevadakat.
 • Intenzív történet - történet a bosszúról és az elégtételről, amiben fényt derítesz a sötét titkokra. Feszültség és dráma vár Rád, szemtől szembeni harcok. Ölj, hogy életben maradj!
 • A világ legveszélyesebb állatai - nézz szembe a legveszélyesebb vadakkal, akik ki fogják próbálni, hogy valóban túl akarod – e élni a kalandot
 • Lőterek - több, mint 30 új generációs lőtér, ahol fejlesztheted az ösztönös reakcióidat és a képességeidet, hogy életben maradhass – ideális a Top Shot Elite kontrollerhez
 • Multiplayer - hívd ki a barátaidat, és játszatok akár négyen egyszerre
  Top Shot Elite

  Hívd ki a barátaidat vagy a rokonaidat egy multiplayer vadász akcióban ezzel a fegyver alakú kontrollerrel, a Top Shot Elite – vel. Integrált vezeték nélküli kontroller először a „műfajban“ shotgun stílusú töltést biztosít. Állítható tussal, és piros optikával, ami segít meglátni a rejtett dolgokat (vérnyomok, állatok nyomai, vagy a veszélyes ragadozók).

  Vegyetek részt kompetitív vadászatokon, vagy játszatok kooperatív módban – mindezt egy képernyőn. Ki is hívhatjátok egymást több, mint 30 lőtéren a játékban. Játssz bármilyen módban, szükséged lesz az ösztöneidre, és az ügyességedre, ha túl akarod élni a találkozást a fenevadakkal. Ezzel a kontrollerrel jelentős mértékben megnövelheted az esélyeidet.
  A csomag tartalmazza a Top Shot Elite kontrollert integrált CMOS kamerával. A kontroller kompatibilis a Cabela’s Dangerous Hunts 2011, a Cabela’s North American Adventures, és más játékokkal is.
 • Az első és az egyetlen fegyver alakú kontroller PS3 platformhoz
 • Levehető, állítható tus, objektív vörös filterrel, és shotgun stílusú újratöltés
 • Vezeték nélküli 2,4 GHz technológia, két analóg kar, D – Pad és akciógombok. AA elemek a működtetéshez (csomag tartalmazza)
 • Magas érzékenységű CMOS kamera
 • Minden napjainkban használatos TV készüléket támogat (CRT – 50/60/100 Hz, plazma, LCD, LED)

 • Cabela's Dangerous Hunts 2011 + Top Shot Elite
  katalógusba hozzáadva: 2011.05.27.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Cabela's Dangerous Hunts 2011 + Top Shot Elite

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok