Call of Duty Black Ops: Cold War

ezt a terméket jelenleg 5 ügyfél nézi
SZINTÉN ELÉRHETŐ Call of Duty Black Ops: Cold War - XBOX X|SCall of Duty Black Ops: Cold War - XBOX ONECall of Duty Black Ops: Cold War - PS4
ÚJ TERMÉK
26.666 Ft
22.490 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
várjuk a beérkezést, tervezett dátum
2021.09.21. (30 szabad darab)
Futárral a kézbesítés 9.22.2021
Termék kódja: 410854

Activision18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltottangol verzió

LEÍRÁS: Call of Duty Black Ops: Cold War [PS5]


Az ikonikus Black Ops széria visszatért új-generációs élménnyel a Call of Duty: Black Ops Cold War játékban - ami közvetlen folytatása az eredeti és a rajongók körében is közkedvelt Call of Duty: Black Ops játéknak.
Single player
 • A Black Ops Cold War a Hidegháború kétséges geopolitikai csatájának mélységébe húzza le a játékost az 1980-as évekbe.
 • Semmi sem az, aminek látszik az izgalmas történetkampányban egy játékos számára, ahol a játékosok szemtől szemben találják magukat történelmi alakokkal és kemény igazságokkal, miközben ikonikus helyszíneken harcolnak a Föld különböző helyein, mint Kelet Berlin, Vietnám, Törökország, Moszkva A Szovjet éra alatt.
 • Egy elit titkos ügynök szerepében a titokzatos Perseus karakterének útját követjük, akinek küldetése, hogy destabilizálja a globális hatalmi egyensúlyt, és így megváltoztassa a történelem folyását.
 • Lépj be e globális összeesküvés sötét középpontjába olyan ikonikus karakterek mellé, mint Woods, Mason és Hudson, és további új ügynökök mellé, akik meg akarják állítani ezt a konspirációt.
  Multiplayer
 • A kampányon kívül a Black Ops Cold War a multiplayer küzdelem következő generációját kínálja és új Zombie élményt, amely szintén megossza tartalmát a free-to-play, free-for-everyone battle royale élménnyel, a Call of Duty: Warzone-val.
 • Black Ops Cold War támogatja és a generációk közötti átlépést, hogy minden játékos tudjon együtt játszani.
 • Black Ops Cold War szintén kínál Battle Pass rendszert, és biztosít további tartalmat beleértve multiplayer térképeket és módokat, Zombie élményt, együtt a közösségi események robusztus menetrendjével.


  Az Online multiplayer mód PlayStation Plus előfizetést igényel!

  A Online multiplayer mód aktív internetkapcsolatot igényel!

 • Call of Duty Black Ops: Cold War
  Értékelve 5 az 5-ből 1 értékelés alapján
  Call of Duty Black Ops: Cold War
  katalógusba hozzáadva: 2020.08.28.

  Vélemények: Call of Duty Black Ops: Cold War

  Nincs vélemény a termékről.