Call of Duty Black Ops: Cold War [XBOX Series X] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
11.490 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 414552
Activision

Call of Duty Black Ops: Cold War [XBOX Series X] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap szerződéses garancia


Új termék leírása:

Az ikonikus Black Ops széria visszatért új-generációs élménnyel a Call of Duty: Black Ops Cold War játékban - ami közvetlen folytatása az eredeti és a rajongók körében is közkedvelt Call of Duty: Black Ops játéknak. Single player
  • A Black Ops Cold War a Hidegháború kétséges geopolitikai csatájának mélységébe húzza le a játékost az 1980-as évekbe.
  • Semmi sem az, aminek látszik az izgalmas történetkampányban egy játékos számára, ahol a játékosok szemtől szemben találják magukat történelmi alakokkal és kemény igazságokkal, miközben ikonikus helyszíneken harcolnak a Föld különböző helyein, mint Kelet Berlin, Vietnám, Törökország, Moszkva A Szovjet éra alatt.
  • Egy elit titkos ügynök szerepében a titokzatos Perseus karakterének útját követjük, akinek küldetése, hogy destabilizálja a globális hatalmi egyensúlyt, és így megváltoztassa a történelem folyását.
  • Lépj be e globális összeesküvés sötét középpontjába olyan ikonikus karakterek mellé, mint Woods, Mason és Hudson, és további új ügynökök mellé, akik meg akarják állítani ezt a konspirációt. Multiplayer
  • A kampányon kívül a Black Ops Cold War a multiplayer küzdelem következő generációját kínálja és új Zombie élményt, amely szintén megossza tartalmát a free-to-play, free-for-everyone battle royale élménnyel, a Call of Duty: Warzone-val.
  • Black Ops Cold War támogatja és a generációk közötti átlépést, hogy minden játékos tudjon együtt játszani.
  • Black Ops Cold War szintén kínál Battle Pass rendszert, és biztosít további tartalmat beleértve multiplayer térképeket és módokat, Zombie élményt, együtt a közösségi események robusztus menetrendjével.
    Az Online multiplayer mód Xbox Live Gold előfizetést igényel!

    A Online multiplayer mód aktív internetkapcsolatot igényel!


  • Értékelések Call of Duty Black Ops: Cold War [XBOX Series X] - BAZÁR (használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.