Call of Duty: Black Ops 3 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Call of Duty: Black Ops 3 - PC DVDCall of Duty: Black Ops 3 - PS4Call of Duty: Black Ops 3 - PS3Call of Duty: Black Ops 3 - XBOX 360
Bruttó ár
8.490 Ft
Nettó ár: 6.685 Ft
 
Termék kódja: 303410
ActivisionEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 1.600 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 6.890 Ft-ért

Javasolt termékek (1)

Call of Duty: Black Ops 3 [XBOX ONE]

303407

Call of Duty: Black Ops 3
Treyarch, a Call of Duty sorozat készítője visszatér a Call of Duty: Black Ops 3 játékkal. Három év fejlesztés után elkészítette az első titulust a nextgen plattform számára.

Legyen üdvözölve a Call of Duty: Black Ops 3 sötét jövőjében, ahol egy új fajta Black Ops katona karaktere jelenik meg, ahol megszűnnek a határok az emberiség és a technológia között, mely az előnyök fenntartásának érdekében jöttek létre abban a világban, ahol a harcokat a legmodernebb katonai robotok definiálják. Mostantól fogva a harcok folyamán az információs hálózattal és társaival is kapcsolatban van. A világban, mely osztottabb az eddigieknél, egy férfiakból és nőkből álló elit kommandó részévé válik, akik fejlesztették képességeiket, hogy gyorsabban, erősebben és okosabban harcolhassanak. Minden katonát nehéz döntés elé állít ebben az izgalmas és kemény történetben.

A Call of Duty: Black Ops 3 három egyedi játékmódot kombinál (kampány, multiplayer és zombie), melynek köszönhetően ez a legambíciozusabb eddigi Call of Duty. A kampány egy kooperatív játék, melyet akár négy online játékos egyszerre is játszat, vagy izgalmas szóló játékosként is. A multiplayer mód egy mélyebb és lebilincselő sorozat, új fejlesztési szintekkel. A zombie lehengerlő élménnyel és saját expedícióval érkezik.

A Black Ops 3-t játszhatja kizárólag online, egyedi XP és progresszió megszerzését kínálja fel. Eddig nem látott környezet, fegyverek és képességek a folyadék mozgás fejlettebb rendszeréhez lehet szerencséje. Ez mind egy speciálisan kifejlesztett technológiának köszönhetően kel életre, az új mesterséges inteligenciával, animációs rendszerekkel és grafikával egyetemben, mely újradefiniálja a sorozattól elvárt szabványokat, a legmodernebb vizuális effektusokkal és megvilágítási rendszerekkel.


  • Induljon el a jövőbe, melyet a Black Ops új katonája képvisel.
  • A játék három új játékmóddal érkezik (kampány, multiplayer, zombie).
  • A kinematikus kampányt egyedül is játszhatja, esetleg négyesben a barátaival.
  • A multiplayer mód a fejlesztés új módozatait, testreszabhatóságát hozza magáva.
  • Zombie mód egyedi élményt és saját expedíciót hoz.


Értékelések Call of Duty: Black Ops 3

Nincs vélemény a termékről.