Call of Duty: Vanguard

SZINTÉN ELÉRHETŐ Call of Duty: Vanguard - XBOX X|SCall of Duty: Vanguard - XBOX ONECall of Duty: Vanguard - PS4
ÚJ TERMÉK
30.476 Ft
26.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
várjuk a beérkezést, tervezett dátum
2021.11.05.
A beraktározás ideje hozzávetőleges. A beszállító információi alapján változhat.
Eladás 11.5.2021-tól
Termék kódja: 433801

Activision18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltottangol verzió
ELŐRENDELÉS - beraktározás várható időpontja 2021.11.05.
Rendelje elő még ma és szerezzen
  • Sorrend garanciát - az előrendeléseket érkezési sorrendben teljesítjük
  • Gyors kézbesítési garanciát - az árut a beraktározását követően haladéktalanul kiküldjük
  • Alacsonyabb ár garanciát - ha csökken az előrendelt termék ára a megjelenés és a megrendelés leadásának ideje között, az árat automatikusan csökkentjük

LEÍRÁS: Call of Duty: Vanguard [PS5]


A világ évek óta szenved az eddigi legnagyobb és legvéresebb háború miatt, de a második világháború folyamata végre megváltozik. Most egy maroknyi kiválasztottnak fel kell emelkednie, hogy elvégezze feladatát, és egyszer s mindenkorra megváltoztassa a háború arcát.
A sikeres Call of Duty márka Call of Duty: Vanguard címmel tér vissza, amelyben a játékosok a második világháborús hősök szemével megtapasztalják azokat a globális csatákat és sorsdöntő eseményeket, amelyek összehozták őket. A Sledgehammer Games által kifejlesztett Vanguard mélyen lenyűgöző történetet tartalmaz a különböző országokból és háttérrel rendelkező katonák válogatott csoportjáról, akik együtt állnak fel, hogy szembenézzenek a világ legfélelmetesebb fenyegetésével, megváltoztassák a háború menetét és előkészítsék az utat ahhoz, amit ma ismerünk. Ez az ő történetük.
Ezen edzett katonák figyelemre méltó útján a játékosok túlélik a második világháború fontos csatáit, ahol több háborús fronton - Európa keleti és nyugati frontján, a Csendes -óceánon és Észak -Afrikában - harcolnak a győzelemért. Legyen szó repülőgép-csatáról a Midway-szigetek felett, Sztálingrád védelméről, vagy átugrásról Franciaország felett, vagy az észak-afrikai előretörő erőkről való elmélkedésről, a Call of Duty: Vanguard kampány elragadó és lélegzetelállító történeten alapuló történetélménybe meríti a játékosokat. Páratlan mértékű harcok és egyben ijesztő történeteket mesél majd azokról, akik megfordították a háború menetét és örökre megváltoztatták a történelmet.
A globális hadviselés könyörtelen rivalizálása még tovább megy egy epikus tartalomcsomagban, beleértve a lebilincselő többjátékos rendszereket és az együttműködést is. A játékosok a háborút megváltoztató erő élcsapatává válnak, miközben történelmet írnak a jellegzetes Call of Duty lövöldözéseknek és a többjátékos élménynek köszönhetően. A játékosok kipróbálhatják ügyességüket is, miközben megpróbálják túlélni az élőhalottak könyörtelen rohamát a Treyarch Studios által kifejlesztett új zombi élményben.
A Call of Duty: A Vanguard a megjelenés után új és páratlan Call of Duty: Warzone integrációt is bemutat, támogatva a platformok közötti és a generációkon átívelő játékokat-mindezt az ingyenes, többjátékos térképeket hozzáadó hatalmas tartalom mellett.
A történelem ezen a fronton íródott. A taktika megnyerte a csatát. Ideje túlélni a borzalmakat és a diadalt a hősök szemén keresztül, és szembe kell nézni a világ legnagyobb kihívásával. Ideje felállni minden fronton!

A termék várható erkezése: 05.11.2021.

Vélemények: Call of Duty: Vanguard

Nincs vélemény a termékről.