Call of Duty: World at War XBOX 360 - BAZÁR (használt termék)

A héten 1 ügyfél vásárolta meg
Használt
6.190 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

1 szabad darab
Kézbesítés dátuma 1.26. vagy 1.27.
Termék kódja: 229591

Utolsó frissítés időpontja: 2021.1.24. 14:05
Activision18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltottangol verzió
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
A bazár/használt termék felvásárolt, használt terméket jelöl.
  • Az így jelölt termék 100% működőképes, minden esetben átvizsgálásra került, mielőtt forgalomba hozzuk.
  • Csomagolása, egyes tartozékai hiányosak lehetnek, magán a terméken használat nyomai felfedezhetők lehetnek.
  • A termékhez minden esetben számla is jár automatikusan.
  • A termék pontosabb állapotáról bővebb tájékoztatást az uzlet@supergamer.hu címen kérhet.
NULL

A számla különbözet szerinti ÁFA - t tartalmaz.

Ajánlott termékek (1)

LEÍRÁS: Call of Duty: World at War XBOX 360 - BAZÁR (használt termék)

A Call of Duty: World at War visszatér a sorozat gyökereihez, és ismét a II. Világháborúba kalauzol. A játék ezúttal nem annyira az európai frontvonalakra, mint inkább a csendes-óceáni hadszíntérre koncentrál, így a küzdelem legnagyobb része a távol-keleten zajlik. Az eddigieknél komolyabb hangvételű történetre és hangulatra lehet számítani, amely jobban bemutatja a háború borzalmait, mint az eddigi epizódok. További újdonságként megjelenik az úszás, mint képesség. A vízben haladva a játékos nem tud sprintelni, és eredeti sebességének csak felével képes haladni. Új fegyverként megjelenik a lángszóró, a környezet pedig nemcsak nagyobb és nyitottabb lesz, mint eddig, de éghető is lesz, azaz az arra megfelelő anyagok képesek lángra gyúlni, és elégni.

Az egyes küldetéseket most már több módon is oldhatod meg, attól függően, hogy honnan közelíted meg a helyszínt, és milyen taktikát használsz az ellenség legyőzésére. A kampány során amerikai tengerészgyalogost és orosz katonát lehet irányítani. Az amerikaiak Japán ellen küzdenek a csendes-óceáni vidékeken. Az előző epizódokhoz képest jóval változatosabb pályák és küldetések tarkítják a történetet. Ám senki sem harcol egyedül. Most már nemcsak a gép által irányított társak kísérnek halálos utadon, mert egy gépen, osztott képernyőn akár négy játékos is részt vehet a ko-operatív háborúban. Ha többen küzdenek vállvetve, akkor különleges, csak erre a módra kialakított kihívásokat és alküldetéseket lehet teljesíteni, amelyek különleges nyereményekkel kecsegtetnek.

A Call of Duty: World at War a negyedik rész grafikai motorját használja, amely önmagában is lenyűgöző eredményeket produkált. Ezzel a II. Világháború is a lehető legjobb látványvilággal jelenik meg. Eddig soha nem látott grafikai hatások, részletesen kidolgozott karaktermodellek, önárnyékolás, környezeti fények és speciális effektusok egészítik ki a grafikai repertoárt. A játékban fizikai modell is dolgozik, amelynek köszönhetően a harctér egy része teljesen elpusztítható.

Call of Duty: World at War XBOX 360 - BAZÁR (használt termék)
katalógusba hozzáadva: 2014.03.07.

Vélemények: Call of Duty: World at War XBOX 360 - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.