Call of Duty 2: Big Red One

ÚJ TERMÉK
5.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 12345

Activision 15 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Call of Duty 2: Big Red One [XBOX]


A Call of Duty 2: Big Red One kifejezetten XBOX platformra készült, de XBOX 360 platformmal is kompatibilis. Az XBOX 360 konzolon való futtatáskor azonban tudni kell, hogy:

 • Minden XBOX játék futtatásához szükség van az emulációs profilra. A profilt az XBOX Live szolgáltatás segítségével lehet letölteni, vagy megtalálható a www.xbox.com oldalon. A profilok egy csomagként kerülnek terjesztésre, ezért elég őket egyszer használni (offline). Automatikusan is letöltődhetnek (ha a konzol csatlakozik az Internetre), ha egy olyan játékot helyezünk a konzolba, ami a profilok meglétét megköveteli.
 • Az XBOX 360 HDD elengedhetetlen az XBOX játékok futtatásához. A merevlemez nem csak az emulációs szoftver, de a játékok mentéseinek, a letöltött tartalmak tárolására és data – cacheként is szolgál. Mivel a játékok jelentős része úgy lett kifejlesztve, hogy a merevlemez rendelkezésre állást feltételezi, ezért erősen ajánlott a merevlemez beszerzése.
  A Call of Duty 2: Big Red Oneban a háború durva realitását élheted át. Meg fogod ismerni a saját bajtársaidat, és velük vállvetve fogtok harcolni a túlélésért a II. világháború legborzasztóbb csatáiban.
  A legkitüntetettebb és leghősiesebb amerikai egység – Big Red One – katonájaként kell harcolnod földön és levegőben egyaránt Észak – Afrikában, Olaszországban és a nácik által megszállt Nyugat - Európában.
  A Big Red One az amerikai 1. gyalogság elnevezése, akik a nevükhöz hűen elsőként jutottak el Angliába, harcoltak Észak – Afrikában, Szicíliában és természetesen ők voltak az elsők, akik partra szálltak Normandiában.
  Mint az egység tagja, olyan küldetésekben fogsz részt venni, mint az Operation Torch, Husky vagy Overlord. És a saját bőrödön tapasztalhatod, hogy milyen is részt venni egy olyan stratégiailag fontos város bevételében, mint Aachen.
  Az ellenséget a német és az olasz katonák valamint a francia kollaboránsok személyesítik meg. Mindegyik felismerhető a saját viselkedési formájáról.
 • Komplexebb játékélmény, mint eddig bármikor. Küldetések egész sora vár Rád, földön, vízen, levegőben. Autentikus amerikai, olasz, francia és német fegyverek. Vesd bele Magad a Szövetséges erők és a Tengely repülőgépei közötti csatába. Hallgasd, ahogy a füled mellett elsüvítenek a golyók. Éld át a mindent elpusztító háborút különböző helyszíneken.
 • Bújj az 1. amerikai gyalogsági ezred, a Big Red One katonájának bőrébe, és csapatmunkával kerüljetek ki győztesen a csatákból
 • Az új grafikának és az AI – nek köszönhetően a harci taktika új, magasabb szintre emelkedett. A katonák jobban kihasználják a fedezékeket, amit a környezet kínál. Taktikai manővereket használnak, mint a körbe kerítés, fedezőtűz, stb., valamint a történéseknek megfelelően menet közben is változtathatják a taktikájukat.

 • Call of Duty 2: Big Red One
  katalógusba hozzáadva: 2007.06.14.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Call of Duty 2: Big Red One

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok