Call of Duty 2: Big Red One [PS2] - BAZÁR (használt termék)

Használt
3.790 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 296278

Activision 15 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
A bazár/használt termék felvásárolt, használt terméket jelöl.
 • Az így jelölt termék 100% működőképes, minden esetben átvizsgálásra került, mielőtt forgalomba hozzuk.
 • Csomagolása, egyes tartozékai hiányosak lehetnek, magán a terméken használat nyomai felfedezhetők lehetnek.
 • A termékhez minden esetben számla is jár automatikusan.
 • A termék pontosabb állapotáról bővebb tájékoztatást az uzlet@supergamer.hu címen kérhet.

A számla különbözet szerinti ÁFA - t tartalmaz.

LEÍRÁS: Call of Duty 2: Big Red One [PS2] - BAZÁR (használt termék)


A Call of Duty 2: Big Red Oneban a háború durva realitását élheted át. Meg fogod ismerni a saját bajtársaidat, és velük vállvetve fogtok harcolni a túlélésért a II. világháború legborzasztóbb csatáiban.
A legkitüntetettebb és leghősiesebb amerikai egység – Big Red One – katonájaként kell harcolnod földön és levegőben egyaránt Észak – Afrikában, Olaszországban és a nácik által megszállt Nyugat - Európában.
A Big Red One az amerikai 1. gyalogság elnevezése, akik a nevükhöz hűen elsőként jutottak el Angliába, harcoltak Észak – Afrikában, Szicíliában és természetesen ők voltak az elsők, akik partra szálltak Normandiában.
Mint az egység tagja, olyan küldetésekben fogsz részt venni, mint az Operation Torch, Husky vagy Overlord. És a saját bőrödön tapasztalhatod, hogy milyen is részt venni egy olyan stratégiailag fontos város bevételében, mint Aachen.
Az ellenséget a német és az olasz katonák valamint a francia kollaboránsok személyesítik meg. Mindegyik felismerhető a saját viselkedési formájáról.

 • Komplexebb játékélmény, mint eddig bármikor. Küldetések egész sora vár Rád, földön, vízen, levegőben. Autentikus amerikai, olasz, francia és német fegyverek. Vesd bele Magad a Szövetséges erők és a Tengely repülőgépei közötti csatába. Hallgasd, ahogy a füled mellett elsüvítenek a golyók. Éld át a mindent elpusztító háborút különböző helyszíneken.
 • Bújj az 1. amerikai gyalogsági ezred, a Big Red One katonájának bőrébe, és csapatmunkával kerüljetek ki győztesen a csatákból
 • Az új grafikának és az AI – nek köszönhetően a harci taktika új, magasabb szintre emelkedett. A katonák jobban kihasználják a fedezékeket, amit a környezet kínál. Taktikai manővereket használnak, mint a körbe kerítés, fedezőtűz, stb., valamint a történéseknek megfelelően menet közben is változtathatják a taktikájukat.

 • Call of Duty 2: Big Red One [PS2] - BAZÁR (használt termék)
  katalógusba hozzáadva: 2015.04.20.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Call of Duty 2: Big Red One [PS2] - BAZÁR (használt termék)

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok