Call of Duty: Finest Hour [PS2] - BAZÁR (Használt áru)

Használt
3.790 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 248985

Activision 15 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
A bazár/használt termék felvásárolt, használt terméket jelöl.
 • Az így jelölt termék 100% működőképes, minden esetben átvizsgálásra került, mielőtt forgalomba hozzuk.
 • Csomagolása, egyes tartozékai hiányosak lehetnek, magán a terméken használat nyomai felfedezhetők lehetnek.
 • A termékhez minden esetben számla is jár automatikusan.
 • A termék pontosabb állapotáról bővebb tájékoztatást az uzlet@supergamer.hu címen kérhet.

A számla különbözet szerinti ÁFA - t tartalmaz.

LEÍRÁS: Call of Duty: Finest Hour [PS2] - BAZÁR (Használt áru)


A Call of Duty: Finest Hour az első harcvonalba visz, lehetőséget ad, hogy átéld a filmszerá élméyneket, a káoszt, a csatákat és a II. világháború epikus momentumait teljesen új kampányok keretein belül Észak – Afrikában, a nyugati és a keleti fronton.
A játék új csapatjáték alapú küldetéseket tartalmaz, adrenalinban gazdag száguldozásokat különféle járműveken, speciális film effekteket. Mindezeknek köszönhetően játék közben egy hátborzongató thriller főhőseként látod majd Magad.
Három, a szövetségesek oldalán lejátszott kampány során a történelem legkeményebb ütközeteinek tanúja leszel, és most először ki is választhatod, hogy orosz, brit vagy amerikai egyenruhát veszel magadra.

 • Epikus, intenzív harcok a II. világháborúból. Minden, amit látni és hallani fogsz megfelel a valóságnak. Részt fogsz venni náci csapatok elleni harcokban az autentikus harctereken Észak – Afrikában, a keleti és a nyugati fronton. Az új missziók többféle harcmódot is bemutatnak – brutális ütközetek katonák százainak résztvételével, taktikailag koordinált támadások, szabotázsok és kémküldetések. A járművek használatában is nagyobb szabadságot kaptál, többféle járgány vált iránythatóvá.
 • Élvezd az egység összetartásának előnyét a káosz közepén. Köszönhetően a javított AI – nak a csapatod úgy fog együttműködni, mint egy jól összeszokott, közösen kiképzett egység. Nem lesz gond fedezőtüzet kapnod az előretöréskor, vagy egy bonyolultabb, több tagot igénylő támadást koordinálnod. Lásd a háborút hat különböző szereplő szemszögéből. Mind a hatuknak saját története van, ami lényegesen befolyásolja a történéseket. Az új feladatok a történet közben kerülnek elő, ezért most először lehetőséget kapsz több hős szemszögéből is teljesíteni a kampányt és feladatokat.
 • Próbáld ki milyen orosz újoncként, különösebb kiképzés nélkül a mélyvízbe dobva harcolni Sztlingrád mellett. Próbáld ki milyen az ünnepelt brit kommandó, a PPA tagjaként Észak – Afrikában küldetést teljesíteni. Próbáld ki milyen a tankcsata az amerikaiak szemszögéből. Mint a 761. tankezred, a „Black Panther“ parancsnoka Belgiumban fogsz szembenézni a náci tankokkal. Harcolj 30 autentikus fegyverrel, mind az oroszok, mind brit, mind az amerikai, mind a német oldalon.
 • Játszhattok online multiplayeren Tengely vs. Szövetségesek csatákat. Szövetkezz a világ játékosaival, és együttes erővel kereedjetek felül az ellenségen. Egy sor feladat teljesítő játék közül válogathatsz, legyél Te az utolsó, aki élve marad a csatatéren Team Deathmatch módban. A hangos támogatásnak köszönhetően pedig kommunikálhatsz a szövetségeseiddel és az ellenséggel is.

 • Call of Duty: Finest Hour [PS2] - BAZÁR (Használt áru)
  katalógusba hozzáadva: 2014.09.23.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Call of Duty: Finest Hour [PS2] - BAZÁR (Használt áru)

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok