Call of Duty: Modern Warfare 3

SZINTÉN ELÉRHETŐ Call of Duty: Modern Warfare 3 - XBOX 360Call of Duty: Modern Warfare 3 - PS3Call of Duty: Modern Warfare 3 - PC DVD
ÚJ TERMÉK
5.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 202175

Activision 15 éven aluliak számára nem ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: Call of Duty: Modern Warfare 3 [Wii]


A Call of Duty: Modern Warfare 3 már a harmadik folytatása a Modern Warfare sorozatnak, ami napjaink konfliktusait mutatja be, és összességében a Call of Duty sorozat nyolcadik része.

Ez a harmadik rész közvetlen folytatása a Modern Warfare 2 – nek. A történések helyszínéül városi környezet szolgál. Készülj fel a lélegzetelállító, egzotikus helyszínekre, ahol majd harcolnod kell. A legérdekesebbek közülük: New York, Berlin, Párizs, London, Moszkva vagy éppen Prága. Az utcai harcokba a szűk sikátorokban bekapcsolódnak a tankok is az egyéb harci technikák mellett. Új játékelemként megjelent az épületek lerombolásának lehetősége, mint a Battlefield sorozatban.

Több közismert, de mégis titkos egység katonájaként is harcolhatsz. Ezen kívül szabadúszóként is bekapcsolódhatsz a harcokba, mint az előző rész hősei, Price és Soap, akik azóta nemzetközileg körözött bűnözőként szerepelnek.

Ami az elmaradhatatlan multiplayer módot illeti, visszatér a Special Ops, ami először a Modern Warfare 2 – ben jelent meg.

Call of Duty: Modern Warfare 3
katalógusba hozzáadva: 2011.11.14.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Call of Duty: Modern Warfare 3

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok