Capcom Digital Collection XBOX 360

Bruttó ár
7.490 Ft
Nettó ár: 5.898 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 204843
CapcomEN szinkron

Capcom Digital Collection [XBOX 360]



A Capcom Digital Collection kizárólag Xbox 360 platformra kerül forgalomba. A csomag nyolc sikeres játékot tartalmaz, amik eddig az Xbox LIVE szolgáltatáson keresztül voltak elérhetők. A gyűjteményben megtalálható a Super Street Fighter 2 Turbo HD Remix, Final Fight: Double Impact, Super Puzzle Fighter 2 Turbo HD Remix és sok más. A játékok most először jelennek meg adathordozón (DVD), de megtartják minden online funkciójukat és a letölthető verzióban elért eredmények is elérhetők ezekben a változatokban is.



1942: Joint Strike - klasszikus shoot - em - up játék 3d HD grafikával. Manőverezz a II. világháború repülőgépeivel, üsd ki az érkező ellenségegeket, használd a robbanásokat, lőj ki rakétákat és győzd le a bossokat
Bionic Commando Rearmed 2 - Nathan Spencer a bionikus kezeivel felszerelkezve újra akcióba lendül. A célja Sabie generális megállítása és a halálos rakétatámadás megakadályozása. Ugrálj és lövöldözz ebben az üde környezetben, aminek a helyszínéül Papagayo szigete szolgál. Ártalmatlanítsd a számtalan ellenfelet a hatalmas bossokat
Final Fight: Double Impact - az árkád klasszikus Final Fight és Magic Sword kel életre. Mindkét játék HD grafikával jelenik meg, rengeteg jutalommal, integrált online ranglistákkal és online és helyi kooperatív multiplayer módokkal.
Flock! - Készen állsz a kukoricaföldek megmentésére? A különleges UFO sugár segítségével elkergetheted a nyájat, és visszajuttathatod az aranyos kis állatkákat az anyahajóra. Több, mint 50 megoldásra váró feladatot kell teljesítened.
Rocketmen: Axis Of Evil & Rocketmen - csatlakozz Rocketmenhez és a Szabad Bolygók Szövetségéhez a naprendszer kiszabadításának érdekében a Terry légió fogságából. A galaxist egyedül is megmentheted, vagy másik három játékossal együtt az Xbox LIVE rendszerén vagy akár helyben is, egy konzolon, multiplayer módban.
Super Puzzle Fighter 2 Turbo HD Remix - ötvözi a Street Fighter, a Darkstalkers és más Capcom világok szereplőit és emellett rendkívül addiktív Tetris élmény is nyújt. A játék 1080p HD grafikával kápráztatja el a játékost, jó pár játékmóddal képes hosszú órákra elegendő szórakozást nyújtani.
Super Street Fighter 2 Turbo HD Remix - a 90 - es évek egyik legkedveltebb játékainak egyike ezennel újjászületett. 1080p Full HD felbontásban, szélesvásznú támogatással kínál egyedi játékélményt, ami még a régi Street Fighter rajongók szívét is képes megdobogtatni.
Wolf Of The Battlefield - az egyik legkedveltebb árkád lövöldözés visszatért! Wolf Of The Battlefield: Commando 3 új kalandokkal kel életre. Lőj magadnak utat a győzelemhez a hatalmas arzenál és a használható járművek segítségével.

Értékelések Capcom Digital Collection

Nincs vélemény a termékről.