Carmageddon: Max Damage

SZINTÉN ELÉRHETŐ Carmageddon: Max Damage - XBOX ONE
ÚJ TERMÉK
9599 Ft
6.790 Ft
Bruttó ár
Használt
5.790 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

1 szabad darab
Kézbesítés várható dátuma 3.22.
Termék kódja: 349436

Utolsó frissítés időpontja: 2019.3.20. 23:05
Stainless 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott angol verzió
 
A termék elérhető a bazárban is
Minden ilyen termék
100% működőképes és kipróbált:
 • A felvásárolt játék 100% működőképes és kipróbált
 • Doboza megvan, a lemez sérülésmentes
 • 12 hónap garancia
 • Az ár különbözet szerinti ÁFA-t tartalmaz
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
5.790 Ft
Elérhetőség raktáron


LEÍRÁS: Carmageddon: Max Damage [PS4]

349436

Üdvözöljük a Carmageddon: Max Damage világában, ahol pontokat szerezhet a helyi lakosság elgázolásáért ellenfele egy őrült banda. A bizarr környezet, a győzelmi lehetőségek sokfélesége, minden több órányi erőszakos élmény lehetőségét kínálja fel.

 • Garázs:
  Ebben a játékban a gépjármű a főszereplő. Válasszon több mint 30 vaszabáló dizájnos gépjármű közül az ellensége legyőzésére, valamint a gyalogosok meggyilkolására. Kegyetlenül arra lett kialakítva, hogy mindent, ami az útjukban áll, elgázoljon, minden ami az útjukban áll eltérő jellemzőkkel rendelkezik.

 • Környezet:
  Gyilkoljon nagy mennyiségben ebben a hatalmas nyitott környezetben, ill. kisebb helyeken,  ütközzön több tárggyal, törje össze őket, tépje le őket, vagy hajítsa el. Fedezze fel az utcákat és a város menti utakat, kiszáradt sivatagokat, jeges pusztákat.

 • Gyalogosok:
  Mozgó célpontok minden korosztályban, alakban, fajtában a Carmageddon: Max Damage játékban egyenrangú lehetőséget nyújt a szuper gyilkolásra. Élvezze az öregek szétzúzását, a fuldokló apácákat vagy a visszaverődő bikinis lányokat... Az útmentén a tolókocsis embereket, vagy a robogón, kerékpáron közlekedőket... Medvék, pingvinek, földönkívüliek és még ennél is sokkal több.

  Játékmódok:

  Játszon a három játékmód közül eggyel, vagy lépjen feljebb a Carmageddon ranglétráján, a szabad játék feloldása után lépjen tetszése szerint, vagy  hívjon ki tömegeket a Multiplayer módban, de jegyezze meg, minden a tömeggyilkolásról szól.

 • Karrier:
  Menjen át mint a 16 fejezeten. Fejlessze járművét és vigyázzon azokra a járművekre, melyeket megéri ellopni, hogy előtérben maradjanak. Vadásszon ereklyékre, gyűjtői tárgyakra, amely órákon át elszórakoztatja Önt, s egy olajjal és vérrel teli szórakozást nyújt.

 • Szabad játszás:
  A szintek legyőzésével feloldja a szabad játszás lehetőségét, ahol nincsenek szabályok, korlátozások, minden csak szórakozás! Egyszerűen fedezze fel a környezetét, vagy üsse el a járókelőket, teheneket, tegye ellenségévé a mesterséges inteligenciát, tesztelje a fegyverek különféle szórakoztató fejlesztéseit.

 • Multiplayer:
  Hívja ki ellenségként barátait, vagy idegeneket egy harcfesztiválra, mely teli van küzdelemmel, vagy csatlakozzon barátaival, és tegye tönkre az ellenség járműveit.

 • Akciódús lejátszás:
  Az akciódús lejátszás rendszerének köszönhetően élje át ezt a káoszt, több kameraállással valamint több lejátszási lehetőséggel. Ez azt jelenti, hogy már nem késhet le egy harcot sem! Zdieľajte vaše videá online a pochváľte sa vašimi ničivými úspechmi.

 • Akciók fajtája:
  Döntse el, hogy versenyezni szerezne, üldözésben részt venni és gyilkolni az akciódús események egyvelegében, vagy online játszani a Carmageddon rajongói ellen.

 • Erősítés:
  Találjon több mint 90 szórakoztató erősítést, mely az ellenség terveit elrontja. Gyorsan észreveszi, mely teszi tönkre ellenségeit, és mely növeli teljesítményét.


 • Carmageddon: Max Damage
  katalógusba hozzáadva: 2016.04.05.

  Vélemények: Carmageddon: Max Damage

  Nincs vélemény a termékről.