Carmageddon: Max Damage Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Carmageddon: Max Damage - XBOX ONE
Bruttó ár
7.690 Ft
Nettó ár: 6.055 Ft
 
Termék kódja: 349436
StainlessEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 800 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 6.890 Ft-ért

Carmageddon: Max Damage [PS4]

349436

Üdvözöljük a Carmageddon: Max Damage világában, ahol pontokat szerezhet a helyi lakosság elgázolásáért ellenfele egy őrült banda. A bizarr környezet, a győzelmi lehetőségek sokfélesége, minden több órányi erőszakos élmény lehetőségét kínálja fel.


  • Garázs:
    Ebben a játékban a gépjármű a főszereplő. Válasszon több mint 30 vaszabáló dizájnos gépjármű közül az ellensége legyőzésére, valamint a gyalogosok meggyilkolására. Kegyetlenül arra lett kialakítva, hogy mindent, ami az útjukban áll, elgázoljon, minden ami az útjukban áll eltérő jellemzőkkel rendelkezik.

  • Környezet:
    Gyilkoljon nagy mennyiségben ebben a hatalmas nyitott környezetben, ill. kisebb helyeken,  ütközzön több tárggyal, törje össze őket, tépje le őket, vagy hajítsa el. Fedezze fel az utcákat és a város menti utakat, kiszáradt sivatagokat, jeges pusztákat.

  • Gyalogosok:
    Mozgó célpontok minden korosztályban, alakban, fajtában a Carmageddon: Max Damage játékban egyenrangú lehetőséget nyújt a szuper gyilkolásra. Élvezze az öregek szétzúzását, a fuldokló apácákat vagy a visszaverődő bikinis lányokat... Az útmentén a tolókocsis embereket, vagy a robogón, kerékpáron közlekedőket... Medvék, pingvinek, földönkívüliek és még ennél is sokkal több.

    Játékmódok:

    Játszon a három játékmód közül eggyel, vagy lépjen feljebb a Carmageddon ranglétráján, a szabad játék feloldása után lépjen tetszése szerint, vagy  hívjon ki tömegeket a Multiplayer módban, de jegyezze meg, minden a tömeggyilkolásról szól.

  • Karrier:
    Menjen át mint a 16 fejezeten. Fejlessze járművét és vigyázzon azokra a járművekre, melyeket megéri ellopni, hogy előtérben maradjanak. Vadásszon ereklyékre, gyűjtői tárgyakra, amely órákon át elszórakoztatja Önt, s egy olajjal és vérrel teli szórakozást nyújt.

  • Szabad játszás:
    A szintek legyőzésével feloldja a szabad játszás lehetőségét, ahol nincsenek szabályok, korlátozások, minden csak szórakozás! Egyszerűen fedezze fel a környezetét, vagy üsse el a járókelőket, teheneket, tegye ellenségévé a mesterséges inteligenciát, tesztelje a fegyverek különféle szórakoztató fejlesztéseit.

  • Multiplayer:
    Hívja ki ellenségként barátait, vagy idegeneket egy harcfesztiválra, mely teli van küzdelemmel, vagy csatlakozzon barátaival, és tegye tönkre az ellenség járműveit.

  • Akciódús lejátszás:
    Az akciódús lejátszás rendszerének köszönhetően élje át ezt a káoszt, több kameraállással valamint több lejátszási lehetőséggel. Ez azt jelenti, hogy már nem késhet le egy harcot sem! Zdieľajte vaše videá online a pochváľte sa vašimi ničivými úspechmi.

  • Akciók fajtája:
    Döntse el, hogy versenyezni szerezne, üldözésben részt venni és gyilkolni az akciódús események egyvelegében, vagy online játszani a Carmageddon rajongói ellen.

  • Erősítés:
    Találjon több mint 90 szórakoztató erősítést, mely az ellenség terveit elrontja. Gyorsan észreveszi, mely teszi tönkre ellenségeit, és mely növeli teljesítményét.



  • Értékelések Carmageddon: Max Damage

    Nincs vélemény a termékről.