Carmageddon: Max Damage [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Használt
4.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

1 szabad darab
Kézbesítés várható dátuma 1.23.
Termék kódja: 355842

Utolsó frissítés időpontja: 2018.1.20. 06:15
Stainless 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott angol verzió
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
A bazár/használt termék felvásárolt, használt terméket jelöl.
 • Az így jelölt termék 100% működőképes, minden esetben átvizsgálásra került, mielőtt forgalomba hozzuk.
 • Csomagolása, egyes tartozékai hiányosak lehetnek, magán a terméken használat nyomai felfedezhetők lehetnek.
 • A termékhez minden esetben számla is jár automatikusan.
 • A termék pontosabb állapotáról bővebb tájékoztatást az uzlet@supergamer.hu címen kérhet.

A számla különbözet szerinti ÁFA - t tartalmaz.

LEÍRÁS: Carmageddon: Max Damage [PS4] - BAZÁR (használt termék)

349436

Üdvözöljük a Carmageddon: Max Damage világában, ahol pontokat szerezhet a helyi lakosság elgázolásáért ellenfele egy őrült banda. A bizarr környezet, a győzelmi lehetőségek sokfélesége, minden több órányi erőszakos élmény lehetőségét kínálja fel.

 • Garázs:
  Ebben a játékban a gépjármű a főszereplő. Válasszon több mint 30 vaszabáló dizájnos gépjármű közül az ellensége legyőzésére, valamint a gyalogosok meggyilkolására. Kegyetlenül arra lett kialakítva, hogy mindent, ami az útjukban áll, elgázoljon, minden ami az útjukban áll eltérő jellemzőkkel rendelkezik.

 • Környezet:
  Gyilkoljon nagy mennyiségben ebben a hatalmas nyitott környezetben, ill. kisebb helyeken,  ütközzön több tárggyal, törje össze őket, tépje le őket, vagy hajítsa el. Fedezze fel az utcákat és a város menti utakat, kiszáradt sivatagokat, jeges pusztákat.

 • Gyalogosok:
  Mozgó célpontok minden korosztályban, alakban, fajtában a Carmageddon: Max Damage játékban egyenrangú lehetőséget nyújt a szuper gyilkolásra. Élvezze az öregek szétzúzását, a fuldokló apácákat vagy a visszaverődő bikinis lányokat... Az útmentén a tolókocsis embereket, vagy a robogón, kerékpáron közlekedőket... Medvék, pingvinek, földönkívüliek és még ennél is sokkal több.

  Játékmódok:

  Játszon a három játékmód közül eggyel, vagy lépjen feljebb a Carmageddon ranglétráján, a szabad játék feloldása után lépjen tetszése szerint, vagy  hívjon ki tömegeket a Multiplayer módban, de jegyezze meg, minden a tömeggyilkolásról szól.

 • Karrier:
  Menjen át mint a 16 fejezeten. Fejlessze járművét és vigyázzon azokra a járművekre, melyeket megéri ellopni, hogy előtérben maradjanak. Vadásszon ereklyékre, gyűjtői tárgyakra, amely órákon át elszórakoztatja Önt, s egy olajjal és vérrel teli szórakozást nyújt.

 • Szabad játszás:
  A szintek legyőzésével feloldja a szabad játszás lehetőségét, ahol nincsenek szabályok, korlátozások, minden csak szórakozás! Egyszerűen fedezze fel a környezetét, vagy üsse el a járókelőket, teheneket, tegye ellenségévé a mesterséges inteligenciát, tesztelje a fegyverek különféle szórakoztató fejlesztéseit.

 • Multiplayer:
  Hívja ki ellenségként barátait, vagy idegeneket egy harcfesztiválra, mely teli van küzdelemmel, vagy csatlakozzon barátaival, és tegye tönkre az ellenség járműveit.

 • Akciódús lejátszás:
  Az akciódús lejátszás rendszerének köszönhetően élje át ezt a káoszt, több kameraállással valamint több lejátszási lehetőséggel. Ez azt jelenti, hogy már nem késhet le egy harcot sem! Zdieľajte vaše videá online a pochváľte sa vašimi ničivými úspechmi.

 • Akciók fajtája:
  Döntse el, hogy versenyezni szerezne, üldözésben részt venni és gyilkolni az akciódús események egyvelegében, vagy online játszani a Carmageddon rajongói ellen.

 • Erősítés:
  Találjon több mint 90 szórakoztató erősítést, mely az ellenség terveit elrontja. Gyorsan észreveszi, mely teszi tönkre ellenségeit, és mely növeli teljesítményét.


 • Carmageddon: Max Damage [PS4] - BAZÁR (használt termék)
  katalógusba hozzáadva: 2016.08.17.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Carmageddon: Max Damage [PS4] - BAZÁR (használt termék)

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok