Castlevania: Lords of Shadow Collection PS3 - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
7.090 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 229544
KONAMI

Castlevania: Lords of Shadow Collection PS3 - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:

A Castlevania: Lords of Shadow története az idők végén játszódik. A Föld és az Égiek szövetsége sötét és rosszindulatú erők – az Árny urai – által veszélyeztetve van. A világot a sötétség uralja. Ebben az elpusztított világban holtak lelkei vándorolnak, akik nem tudnak békére lelni, amíg a gonosz teremtményei szabadon kóborolnak, káoszt és halált terjesztenek az élők között.

Gabriel a Fény testvériségének a tagja, ami egy elit lovagok csoportja, akik a gyengéket és az ártatlanokat védik a természetfeletti erőktől. A kedvesét brutális módon meggyilkolták és a lelke örökre fogságba esett. Sem élő sem holt nem tudja mi is forog valójában kockán, és, hogy mi vezeti Gabrielt a sorsa beteljesedése felé.

Ezért kénytelen Gabriel bejárni az elpusztított világot, legyőzni a gonoszt, hogy a hatalmukat felhasználva vissza tudja állítani a világ egyensúlyát. Ő a világ utolsó reménye, neki kell szembenéznie az Árny urainak három frakciójával és véget vetni a könyörtelen uralmuknak. A Collection kiadás tartalma:

  • 2 kiegészítő fejezet DLC formájában - Reverie és Ressurection címekkel
  • Castlevania Lords of Shadow: Mirror of Fate teljes játék
  • Castlevania: Lords of Shadow 2 exkluzív demo

  • Értékelések Castlevania: Lords of Shadow Collection PS3 - BAZÁR (használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.