Catwoman

ÚJ TERMÉK
3.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 41331

Electronic 12 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Catwoman [XBOX]


A Catwoman kifejezetten XBOX platformra készült, de XBOX 360 platformmal is kompatibilis. Az XBOX 360 konzolon való futtatáskor azonban tudni kell, hogy:

 • Minden XBOX játék futtatásához szükség van az emulációs profilra. A profilt az XBOX Live szolgáltatás segítségével lehet letölteni, vagy megtalálható a www.xbox.com oldalon. A profilok egy csomagként kerülnek terjesztésre, ezért elég őket egyszer használni (offline). Automatikusan is letöltődhetnek (ha a konzol csatlakozik az Internetre), ha egy olyan játékot helyezünk a konzolba, ami a profilok meglétét megköveteli.
 • Az XBOX 360 HDD elengedhetetlen az XBOX játékok futtatásához. A merevlemez nem csak az emulációs szoftver, de a játékok mentéseinek, a letöltött tartalmak tárolására és data – cacheként is szolgál. Mivel a játékok jelentős része úgy lett kifejlesztve, hogy a merevlemez rendelkezésre állást feltételezi, ezért erősen ajánlott a merevlemez beszerzése.
  A Halle Barry főszereplésével készült film ihlette akciójáték kaland elemekkel és átdolgozott harcrendszerrel. A játék és a film története ezért nagyon sok hasonlóságot mutat.
  A macskanő szerepében sok támadó és védekező mozdulat áll rendelkezésedre, az egyéb speciális képességek (éles látás, hangtalan lépések, erős farok, kiváló szaglás, pontos távoli ugrások, stb.) mellett.

 • Catwoman
  katalógusba hozzáadva: 2011.08.30.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Catwoman

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok