Chivalry 2 (Day One Kiadás) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Chivalry 2 (Day One Kiadás) - XBOX ONE
Bruttó ár
7.490 Ft
Nettó ár: 5.898 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 411117
DeepEN szinkronA játék upgrade PlayStation 5-re lehetséges

Chivalry 2 (Day One Kiadás) [PS4]

Térj vissza a verhetetlen középkori csatatérre.

A Chivalry 2 egy epikus középkori filmes csatajelenetek ihlette játék. A játékot egyszerre több játékos is játszhatja, akik a középkor ikonikus pillanataiba kerülnek - a csörgő kardoktól a viharokig, az égő nyilakig, a kastélyok kiterjedt ostromáig és még sok másig.

Urald a masszív csatatereket! A katapultok darabokra tépik a talajt, amikor kastélyokat ostromolnak, felgyújtják a falvakat és rabszolgává teszik a népet, amikor átmennek a térképen.

A valós idejű ütések és a szabad combo rendszer kombinációja, amely felgyorsítja az akciót, lehetővé teszi a játékosok számára, hogy acélviharrá váljanak a csatatéren. A játék lehetővé teszi több ellenség elleni küzdelmet egyszerre, és egyesíti a legjobb FPS és harci játékokat a félreérthetetlen játékélményért.

  • Játssz a világ minden tájáról érkező játékosokkal platformtól függetlenül.
  • Tapasztald meg a klasszikus középkori környezetet, a bajnokságoktól kezdve az összetett ostromokig, a csatatéri káoszig úgy, mint a "The Battle of the Bastards" csatát a Trónok harcából.
  • Testreszabhatod harci stílusod. A fegyverek 4 alapcsoportját további alcsoportok bővítik, minden fegyvernek több vizuális változata van. Növeld esélyeid támogató elemekkel, például olajégőkkel, barikádokkal, ellátóládákkal vagy nyílhegyekkel.
  • Urald a csatateret nehézgépekkel - katapultokkal, ballisztikus fegyverekkel, szöges csapdákkal, kosokkal, létrákkal és egyebekkel.
  • Fejleszd hősödet a részletes testreszabással - válaszd ki a fej formáját, színét, hajának és állának hosszát és elhelyezkedését, bőrszínét, sisakját, páncélját, fegyvereit és még sok mást a végtelen lehetőségek közül.
  • Folytasd a harcot a végtagvesztés, lefegyverzés, gyulladás, pajzstörés, vérzés ellenére is... Vigyél be ütéseket akkor is, ha térden állsz.
  • Használj bármit, ami a kezed ügyébe kerül! A csataterek tele vannak különféle tárgyakkal, amelyekkel harcolhatsz - akár felkaphatod az ellenség lecsavart fejét, és megölhetsz egy másikat vele, akár felgyújthatsz egy tyúkot és eldobhatod, improvizálj azzal, amit találsz!



  • Értékelések Chivalry 2 (Day One Kiadás)

    Nincs vélemény a termékről.