Cities: Skylines (Deluxe Edition)

ÚJ TERMÉK
5.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

kevesebb mint 5 db
Kézbesítés várható dátuma 1.19.
Termék kódja: 278523

Utolsó frissítés időpontja: 2018.1.18. 13:05
Paradox minden korosztály számára ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: Cities: Skylines (Deluxe Edition) [PC DVD]

278523 Cities: Skylines a hagyományos város szimuláció modern kinézete. A játék új játék elemekkel érkezik, fejlesztti a már egyes bevezetett építészeti élmény funkciókat. A Cities in Motion sorozat készítői teljesen működő közlekedési rendszerrel dicsekedhetnek. Tartalmazza továbbá a játék módosítását úgy, hogy az megfeleljen az ön játszási stílusának. Határt csak az Ön fantáziája szab, tehát vegye át az ellenőrzést!
  • Városa polgármestereként alapvető követelményeket kell teljesítenie, mint a víz, villanyáram, rendőrség, tűzvédelem, oktatás, egészségügy, és további reális gazdasági rendszerek működtetése. Városa polgárai folyamatosan valósághűen reagálnak.
  • A Cities in Motion sorozat széleskörű tapasztalatai teljeskörű közlekedési rendszerekben találtak felhasználhatóságra.
  • Legyen több egy hivatalnoktól . A város körzetekre való felosztásának követelménye olyan politika alkalmazása, melyek a polgármesterré válás útján az Ön autoritásának növekedéséhez vezetnek.
  • Fejlessze a már meglévő térképeket, melyeket majd később importálhat játékába, megoszthatja őket másokkal, vagy a Steam Workshopon keresztül más városok építőinek munkáit töltheti le.
Deluxe Edition további tartalma:
  • 5 történelmi emlékmű a egész világból (Szabadság szobor, Eiffel torony, Brandenburgi kapu, Diadalív, GrandCentral Terminal állomás).
  • Digitális soundtrack, 14 egyedi dallal, amelynek köszönhetően tökéletes zenét élvezhet bármikor, amikor csak szeretné.
  • Digitális artbook, 32 kézzel festett épületkoncepció történettel.
Cities: Skylines (Deluxe Edition)
katalógusba hozzáadva: 2015.03.11.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Cities: Skylines (Deluxe Edition)

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok