Cities: Skylines (Gold)

ÚJ TERMÉK
9.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 342139

Paradox minden korosztály számára ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: Cities: Skylines (Gold) [PC DVD]

342139 A csomag tartalma: Cities: Skylines (Deluxe Edition) és a Cities Skylines: After Dark datadisk.
Cities: Skylines (Deluxe Edition)

Cities: Skylines a klasszikus városi szimuláció modern rátekintése. A játék új játékelemekkel érkezik. A Cities in Motion sorozat teljes egészében működőképes közlekedési rendszerrel rendelkezik. A játék módosítását is magába foglalja úgy, hogy az Ön játszási stílusának megfeleljen. Határokat csak a fantáziája szabhat.
  • A város polgármestereként alapvető követelményeket kell megoldania, mint a víz, villamos energia, rendőrség, tűzvédelem, oktatás, egészségügy és további város fejlesztési gazdasági rendszer.Városa polgárai folyamatosan valósághűen reagálnak.
  • A Cities in Motion sorozat széleskörű tapasztalatai teljeskörű közlekedési rendszerekben találtak felhasználhatóságra.
  • Legyen több egy hivatalnoktól . A város körzetekre való felosztásának követelménye olyan politika alkalmazása, melyek a polgármesterré válás útján az Ön autoritásának növekedéséhez vezetnek.
  • Fejlessze a már meglévő térképeket, melyeket majd később importálhat játékába, megoszthatja őket másokkal, vagy a Steam Workshopon keresztül más városok építőinek munkáit töltheti le.
Deluxe Edition további tartalma:
  • 5 történelmi emlékmű a egész világból (Szabadság szobor, Eiffel torony, Brandenburgi kapu, Diadalív, GrandCentral Terminal állomás).
  • Digitális soundtrack, 14 egyedi dallal, amelynek köszönhetően tökéletes zenét élvezhet bármikor, amikor csak szeretné.
  • Digitális artbook, 32 kézzel festett épületkoncepció történettel.
Cities: Skylines (Gold)
katalógusba hozzáadva: 2015.12.17.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Cities: Skylines (Gold)

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok