Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint - PC DVDTom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint - PS4Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint - PS4
Bruttó ár
5.590 Ft
Nettó ár: 4.402 Ft
 
Termék kódja: 407262
UbisoftEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 1.200 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 4.390 Ft-ért

Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint [XBOX ONE]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Tom Clancy Ghost Recon: Breakpoint egy katonai lövöldözõs játék, amely hatalmas nyitott világot mutat be. Ez az elsõ alkalom, hogy lehetõsége van egyedül vagy négy játékos együttmûködésével játszani. A volt Szellem tagjai által megsebesült, nem támogatott és vadászott küzdelmet kell folytatni az Aurorában elveszett életben maradásért. Válassza ki a megfelelõ szövetségeket, és válassza ki, hogyan lehet legyõzni a legkeményebb ellenségeidet, a Farkasok. A díjnyertes Tom Clancy Ghost Recon: Wildlands játék folytatása. Játsszon a Ghosts Special Forces elit tagjai között, akik az ellenséges vonalak mögött találják magukat. Új kihívások várnak rád, például meredek lejtõk, halmozódó sérülések és kimerültség. Élvezze a hatalmas kampányt egy hatalmas, ellenséges és rejtélyes nyitott világban. Készítse el karakterét, és válasszon a sok ezer különbözõ testreszabási lehetõség közül. Kísérletezzen egy új szakmával, és válassza ki a játékstílusát. Nagyszerû társadalmi élmény egy új megosztott progressziós rendszerrel.

Értékelések Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint

Nincs vélemény a termékről.