Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands - PC DVDTom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands - XBOX ONETom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands - XBOX ONE
Bruttó ár
10.290 Ft
Nettó ár: 8.102 Ft
 
Termék kódja: 354058
Ubisoft
 
Szeretél megtakarítani 1.400 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 8.890 Ft-ért

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands [PS4]

354058


Pár év múlva, Bolívia, ez a gyönyörű dél-amerikai ország az egyik legnagyobb kokain gyártóvá nőtte ki magát. A befolyásos és kegyetlen drogkartell, a Santa Blanca az országot egy drogos állapot felé tereli, a kartell az alvilág fejévé, valamint globális veszedelemé szeretne válni.

A háború nem megoldás. Titkos, sebészeti és halálos hozzáállás az egyetlen módja annak, hogy a betegséget megállítsák. Az Egyesült Államok vezetői, elit csapata az ellenséges vonal mögé küldetik, hogy városukba káoszt hozzon, destabilizálja, majd később tönkretegye a kartell és a korrupt állam közti kapcsolatot.

Az ellenséges területen az ellenséggel szembeszállva a Szellemeknek kritikus morális döntéseket kell hozniuk és a missziók elvégzése érdekében durva párbajokhoz kell csatlakozniuk.

A Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands egy új katonai lövöldözős játék, amely egy masszív, veszélyes világban játszódik, ahol játszat egyedül, de akár 4 játékossal is.

Bienvenidos és Bolívia
Legyen üdvözölve Bolíviában, a hírhedt Death Roadtól a világ legnagyobb sós síkságáig, induljon el az Ubisoft nyitott világának akciókalandjában. Fedezze fel Bolívia és Dél - Amerika régióit, annak kilátásait és hihetetlen sokféleségét. Az egyik járművel fedezzen fel több száz falut, műemléket és legendát, melyek ezeken a vidékeken vannak, de akár városokon és utakon kívül, levegőben, sivatagban és tengereken. Merüljön el a bolíviai kultúrákban, hozzon létre saját napirendet az éjszakák és a nappalok váltakozásával.

Váljon Szellemmé
Váljon négy Szellem csapatának vezetőjévé. Játsszon egyedül, vagy három barátjával egy csoportban, akik bármely helyen csatlakozhatnak Önhöz a játék során. Ahogy minden misszión sorrendben keresztülhalad, mindig lehetősége van kúszni, figyelmet elterelni, taktikai vagy frontális támadásra. Új ikonikus drónjait használja fel a terep felfedezésére, az ellenséges bázisok megjelölésére, vagy megváltoztathatja őket egy halálos fegyverré változtathatja őket. Tegyen határozott döntéseket: szabotálás, kihallgatás, gyilkosság, melyek a missziók megszerzéséhez szükségesek.

Manipuláljon és vállalja a következményeket
Fejtse ki hatását különféle frakciókra: gyűjtse az információkat a Santa Blanca kartellről, fizesse le az Unidad agresszív katonai egységeit, tegyen szert különféle előnyökre a helyi lázadóknak köszönhetően, vagy védelmezze a helyi populációt. Soroljon be a frakciós harcokba, melynek köszönhetően teljesítheti céljait. A világ különféle módon reagál döntéseire: váratlan események, hosszan tartó és szörnyű következmények. Manipuláljon a rendszerrel. Manipuláljon a váratlannal.


 


Értékelések Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands

Nincs vélemény a termékről.