Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege

A héten több mint 5 ügyfél vásárolta meg
SZINTÉN ELÉRHETŐ Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege - XBOX ONETom Clancy’s Rainbow Six: Siege - PC DVD
ÚJ TERMÉK
7.616 Ft
6.790 Ft
Bruttó ár
Használt
5.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Szállítás egy héten belül
Termék kódja: 312335

Ubisoft18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltottangol verzió
 
A termék elérhető a bazárban is
Minden ilyen termék
100% működőképes és kipróbált:
  • A felvásárolt játék 100% működőképes és kipróbált
  • Doboza megvan, a lemez sérülésmentes
  • 12 hónap garancia
  • Az ár különbözet szerinti ÁFA-t tartalmaz
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
5.290 Ft
Elérhetőség külső raktáron


LEÍRÁS: Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege [PS4]

312335 Tom Clancy's Rainbow Six: Siege a Rainbow Six FPS játék új része újgenerációs konzol és PC számára.

A terrorellenes ügynökök valósága által inspirált Rainbow Six: Siege játék a pusztítás művészetének elsajátítására invitálja Önt. Intenzív közelharcok, magas elhalálozás, taktika, csapatjáték és kirobbanó akció a játszhatóság középpontjában.

A Rainbow Six: Siege multiplayer játszhatósága új szintre emeli az intenzív lövöldözéseket és a stratégiát a gazdag tapasztalatok az előző Rainbow Six játékokból.

  • A terrorellenes ügynökök kiképzettek, hogy jól állják az extrém helyzeteket, mint pl. a túszok megmentése sebészeti pontossággal. A rövid távolság specialistáinak kiképzése a zárt területekre összpontosul. Ezek szakemberek, akik szorosan közreműködnek egymással a harcok, puszttások és az irányított támadások során.
  • Előszor a Rainbow Six sorozatban bekapcsolódhat a támadásokba, egy egészen új stílusú támadásba. Az ellenségeknek ezúttal lehetőségük van környezetüket erődítménnyé alakítani. Készíthetnek csapdákat, saját védelmi rendszereket alakíthatnak ki, hogy a Rainbow csapatok behatolását megakadályozzák. Hogy ennek a kihívásnak megfeleljen, konkurenciátlan szabadság áll a rendelkezésére.
  • Taktikai térkép, megfigyelő drónok, új kötéllel való manipulációs rendszer áll a Rainbow csapat rendelkezésére, tehát több lehetőség, mint eddig bármikor.
  • A destrukció a játszhatóság központja. A Realblast engin képességeinek kihasználásának köszönhetően most példátlan környezetrombolást végezhet. Falakat dönthet, új pozíciókat hozhat létre, szétzúzhatja a mennyezetet és a padlót. Minden valósághűen reagál a lőszer méretének függvényében. A Rainbow Six: Siege játékban a rombolás értelemteljes, annak kezelése sokszor a győzelemhez vezető út kulcsa.

Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege - PS4
Értékelve 4 az 5-ből 2 értékelés alapján
Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege
katalógusba hozzáadva: 2015.07.08.

Vélemények: Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege

Nincs vélemény a termékről.