Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist - PS3Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist - PS3Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist - XBOX 360Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist - XBOX 360
Bruttó ár
4.190 Ft
Nettó ár: 3.299 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 232830
UbisoftEN szinkron

Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist [PC DVD]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Amikor az Egyesült Államok célpontgá válik ... és az óra ketyeg ... életek millióinak megmentése egyetlen ember munkája. Az Egyesült Államok hadserege a világon több mint 150 országban települt. Az államok egy csoportja számára ez elfogadhatatlan, és szörnyû ultimátumot bocsátanak ki az úgynevezett " Feketelistára. Halálos visszaszámlálás kezdõdik az amerikai érdekek legfontosabb pontjaival szembeni terrorista támadásokhoz. A támadó végeláthatatlanul, és nem akciótervet az amerikai kormányt, hogy telepíteni egyik legerõsebb fegyver - Sam Fisher. Amint a vezetõ az újonnan alakult 4. Echelon egység, az információs egység, amely felelõsséggel csak az elnök az Egyesült Államok, az Sam és csapata folytatja a terroristák minden szükséges eszközzel, és megáll a Blacklist visszaszámlálás-on, mielõtt eléri a nullát. A legkorszerûbb technikával és korlátlan megbízatással felszerelt Sam jogosult arra, hogy korlátozás nélkül folytassa a harcot. Központoktól nagy amerikai városok, a legtávolabbi sarkából a világ nem tûri Sam semmit az útjába opreteky az ideje, hogy megtudja, ki mögött a Blacklist-om. The Killing In Motion segítségével Sam kölcsönöz halálos pontossággal Azáltal, és küzd a több ellenséget egyetlen könnyed mozdulattal. Aktív sprint lehetõvé teszi számára, hogy navigálni környezetben könnyen és gördülékenyen, mászni falakon és átugorjuk az akadályokat, hogy elérjük a következõ célpont mozgását. Az izgalmas játékélményt a teljes mozgáskapacitás-technológia biztosítja, amely filmélményt teremt. Feketelista innovációnak a gyökerek a sorozat, hozzátéve saját fejlesztéseit a berendezés, amely egy sor Splinter Cell ismeretlen. A továbbfejlesztett kígyó kamera után új trojrotový mikro drone, amely lehetõvé teszi, hogy vizsgálja meg Sam a környezetet, jelölje célokat távolról, elvonja ellenséget, vagy felrobbanhat gránát erõ. A feketelista egy népszerû görbült és brutális Karambit-kést is hoz a közelharchoz. Az elnök megbízatásával Sam teljesen új Echelon egységet épít. Anna Grim Grimsdottir annak technikai, CIA Isaac Briggs számára további tûzerõ és hacker Charlie Cole kilóg az õt támogató csapat. Korlátlan forrásokat, beleértve a saját szuperszonikus repülõgép Paladin megtartja 4. Echelon terroristák nincs hely, ahol tudnak elrejteni. Stratégiai Mission Interfész fedélzetén palládium nézi események a világ valós idõben, így Sam és csapata képes megfigyelni az eseményeket, amint azok. SMI lehetõvé teszi a csapat kap adatokat misszió célkitûzéseit, és akkor kap pénzt a küldetések teljesítése és a célkitûzések eléréséhez vásárolni fegyver fejlesztést és elemeket.

Értékelések Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist

Nincs vélemény a termékről.