Close Combat: First to fight

ÚJ TERMÉK
3.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 3276

2K 15 éven aluliak számára nem ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: Close Combat: First to fight [PC CD]

Ki ne emlékezne a Charles Bronsonra a Volt egyszer egy vadnyugat című filmből? Nagyon sok ember számára ez a film volt élete első westernje. Most a Call of Juarezzel mi is Charles Bronsonná válhatunk.
A játékban a 19. század vadnyugata vár minket minden szépségével és veszélyével. Egy olyan korban kell helytállnunk, ahol a gyorsaságunkon és a fizikai erőnkön múlik szinte minden. Egy világban, ahol a fegyvereké a végső szó. A játékban az ígéretek szerint nem egy "menj előre, mint egy hülye, és megleled a kijáratot" történetre lelünk, hanem igazi, agytekervényeket megmozgató feladatok várnak ránk, természetesen nem feledve az akciók, a lovaglás és a tűzharc okozta örömöket.
Kalandra fel !

Close Combat: First to fight - PC
Értékelve 4 az 5-ből 1 értékelés alapján
Close Combat: First to fight
katalógusba hozzáadva: 2007.01.01.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Close Combat: First to fight

od Siki Norbert  4 az 5 csillagból! 06.09.2007
Delta Force-hoz hasonló játék! Viszont itt inkább épületek közt kell visszavernünk az ellenséget! Mesterlövészeket helyezhetünk el a házak tetején, hogy ők könnyítség meg a dolgunkat! Fegyvert fel emberek, és irány a csatatér! Pro: Ha Delta Force fan vagy, akkor nincs mit mondanom...minden a helyén van Kontra: Mivel én is fan vagyok, így nem látok olyat, ami kontra lehet... a grafika viszont lehetne jobb, de ettől eltekintve nem rossz!
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok