Colin McRae: DiRT/Race Driver GRID Double Pack

ÚJ TERMÉK
10.190 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 39740

Codemasters 12 éven aluliak számára nem ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: Colin McRae: DiRT/Race Driver GRID Double Pack [XBOX 360]

Csomagolás tartalma a Colin McRae: DiRT és Race Driver GRID.


Colin McRae: DiRT
Ha kell sárban, ha kell hóban, ha kell az afrikai szavannában is átszáguld a világ legnagyobb autóverseny szériája. A Dirt-ben bepattanhatsz egy buggy, egy terepjáró vagy akár egy rally autó kormánya mögé, szabadon száguldva arra, amerre csak akarsz. Nyomd tövig a gázt, és sose nézz vissza, azt csak a vesztesek teszik!


Kilencféle versenytípusból lehet választani. Azt is megválaszthatjuk, hogy milyen járgánnyal szeretnénk menni pl.: kamion, buggy, terepjáró vagy rallyautót, de akár klasszikussal is nyomhatjuk. Ezekkel, a vasakkal saras, mocskos, száraz és hegyekben is nyomhatjuk a gázt tövig!

Race Driver GRID
A Codemasters játékában különféle városi autóversenyeken tehetjük próbára tudásunkat a legmodernebb kocsicsodákkal. A lendületes, igen agresszív, vezetésmódot kívánó programban szinte mindent megtalálunk, ami egy igazi arcade játék kellékei közé tartozik.


A Race Driver: GRID jellegzetessége, hogy nem kell bajlódnunk kocsik beállításával, a felszerelésekkel a tuninggal, vagy a pénzzel: csak a versenyre kell koncentrálunk és a helyezésre. A letölthető változatban három kocsit próbálhatunk ki három pályán A San Franciscó-i eBay Motors Muscle Kupában egy Mustang GT-R, a Jokohamai Advan International Trophy-ban egy Nissan S15 Silvia, végül a Euro Touring Car versenyen egy BMW 320Si kormánya mögé ülhetünk.

Colin McRae: DiRT/Race Driver GRID Double Pack
katalógusba hozzáadva: 2010.04.15.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Colin McRae: DiRT/Race Driver GRID Double Pack

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok