Colin McRae Rally 2005 PC DVD

Bruttó ár
3.290 Ft
Nettó ár: 2.591 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 39379
CodemastersEN szinkron

Colin McRae Rally 2005 [PC DVD]



A most debütáló Karrier játékmód a Colin McRae Rally 2005 legvonzóbb eleme. Minden versenyjáték rajongó kipróbálhatja milyen végigjárni a világbajnokságig vezető rögös utat. A képességeidet 20 különböző versenytípusban mutathatod be – kupák, szuperkupák, bajnokságok és sok más.

A versenyhez ebben a műfajban elengedhetetlen a technika. A több mint 300 feladatban kipróbálhatod a négykerékhajtású kocsikat, az elsőkerekeseket, a múlt nagy legendáit és a távolsági versenyekből ismerős terepjárókat is. A Karriermód mellett további izgalmas játékmódok is rendelkezésedre állnak – világbajnokság, gyorsasági versenyek, és multiplayer futamok – akár Interneten is.

Ha valaki a CMR 04 után azt gondolta volna, hogy vizuálisan már nem lehet fejleszteni a sorozatot, akkor most szembesülni fog vele, hogy bizony tévedett. Új elemként megjelenik a motorház elejére szerelt kamera nézet és a módosított – már ismerős – kameranézetek is csak a játszhatóságot és az élményt javítják.
A sérülésmodell is jelentős fejlesztésen ment keresztül, minden egyes kocsihoz külön modell készült a típusra jellemző tulajdonságok alapján. Nem maradhatott ki a környezet sem a ráncfelvarrási sorozatból, sokkal interaktívabbá vált az is. Fával történő ütközéskor nem csak a kocsi sérül meg, de a fáról lehullnak a levelek is.

  • Széles kocsi választék, új Karriermód, több mint 20 versennyel és 300 gyorsasági feladattal
  • Bő 30 versenyautó: Volkswagen Golf MK5, Toyota Celica GT-Four, Lancia Stratos, Alfa Romeo 147 GTA, Alfetta GTV Turbodelta, Mitsubishi Lancer Evo VIII, Peugeot 206, 205 T16 Evo2 és az elegáns VW Beetle RSi!
  • 9 helyszín: Nagy – Britannia, Svédország, USA, Finnország, Ausztrália, Spanyolország, Görögország, Japán, Németország. Rally módban nyolc gyorsasági feladat, amik egyre hosszabbak és nehezebbek
  • Hihetetlenül realisztikus törésmodell minden egyes kocsihoz külön kidolgozva. A legkisebb karcolásoktól egészen a totálkárig



  • Értékelések Colin McRae Rally 2005

    Nincs vélemény a termékről.