Command & Conquer (The Ultimate Collection)

ezt a terméket jelenleg 7 ügyfél nézi
ÚJ TERMÉK
7.616 Ft
4.890 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

kevesebb mint 5 db
Termék kódja: 222912

Utolsó frissítés időpontja: 2021.9.28. 01:15
Electronic15 éven aluliak számára nem ajánlottangol verzió
DIGITÁLIS TARTALOM, CD KULCS FORMÁJÁBAN,
így akár már 10 perccel a megrendelés kifizetése után használatba veheti a játékot!
VÁLASSZA A „CD KULCS AZONNALI KÉZBESÍTÉS” LEHETŐSÉGET A FIZETÉSI MÓDOKNÁL
 • A CD kulcs azonnali kézbesítés szolgáltatás a nap 24 órájában működik a hét minden napján.
 • A CD kulcsot emailben fogjuk kézbesíteni a regisztrációs email címre, együtt a telepítési útmutatóval.

LEÍRÁS: Command & Conquer (The Ultimate Collection) [PC Code-in-a-Box]


A csomag fizikai adathordozót, CD/DVD NEM tartalmaz! Csak letöltókot, amivel a játék a hivatalos szervekről letölthető. A kód aktiválása az Origin szolgáltatsában történik, és aktív internetkapcsolatot igényel. A játék nem támogatja a Windows 10 operációs rendszert.

222912
A Command & Conquer The First Decade kollekció 13 játékot tartalmaz és egy exkluzív bónusz DVD emlékvideókkal. A csomagolásban a következő játékokat találja: Command & Conquer a Command & Conquer: The Covert Operations datadiskkel, a Command & Conquer: Red Alert a Command & Conquer Red Alert: Counterstrike datadiskkel, Command & Conquer Red Alert: The Aftermath, Command & Conquer: Tiberian Sun s datadiskom Command & Conquer Tiberian Sun: Firestorm, Command & Conquer: Red Alert 2 a Command & Conquer Red Alert 2: Yuris Revenge datadiskkel, Command & Conquer: Renegade, Command & Conquer: Generals a Command & Conquer Generals: Zero Hour datadiskkel, Command & Conquer 3: Tiberium Wars a Command & Conquer 3: Kane's Wrath datadiskkel, Command & Conquer: Red Alert 3 és a Command & Conquer: Red Alert 3: Uprising, valamint a Command & Conquer 4: Tiberian Twilight datadiskekkel.
Command & Conquer: Red Alert
A nagy kérdés még mindig jelen van, hogy hogy is kezdődött ez az egész. Új-Mexikóban kezdődött, 1946-ban egy Trinity nevű helyen. A 2. világháború után, amikor Európa szétesőben van. Tudósok kis csapata technológia segítségével visszatér az időben, és mindent megváltoztat. Igen, céluk Hitler eltávolítása, és a véroltás megelőzése. Ami sikerül is nekik.

Senki sem sejti azonban, hogy mi történt. Amikor egy rosszat sikerül elpusztítani, máris a sarkon leselkedik a következő. Hitler helyett a szovjet Oroszország kommunista diktátora lép színre, Josif Visarionovič Stalin. Kitör a háború. Európa fegyvert fog. A meglepetés pillanata óriási. A szovjet Vörös Hadsereg majdnem Európa felét legyőzte.

És most jön a képbe Ön. Az Ön feladata egy fél kiválasztása és harcolni. Legyőzni a Vörös hadsereg segítségével egész Európát, vagy megmenteni.
Command & Conquer: Tiberian Sun
A játék a Command & Conquer alapjátékhoz kötődik. Kane ismét visszatér. A Brotherhodd of Nod több frakcióra oszlik a vezér pozíció harcaival egyesítve. Kane visszatér, hogy egyesítse ezt. A 20. tibeti háború már nem csupán a pénzért és a hatalomért szóló harc, hanem Kane harca az elsú elvesztett háborúért is.

Harcoljon 3D dinamikus katonai területeken. Megsemmisíthető terepekkel, erdei tüzekkel, jégmezőkkel és további meglepetésekkel találkozhat. Hozzon létre új stratégiai lehetőségeket, taktikákat a tibériai területeken, arktikai tundrákon és a lerombolt városi épületekben.
Válljon a Globális Védelmi Kezdeményezés (GDI) vezérévé, vagy harcoljon a titkos partizán NOD testvériség hadseregével.
Command & Conquer: Red Alert 2
A játék a Command & Conquer: Red Alert alfejezet második folytatása, amely első részében Einstein egy időgép segítségével eltávolította az útból Hitlert még mielőtt Németországban ismertté vált volna. Tehát a 2. világháborúra egyáltalán nem került sor, hanem egyre inkább bemutatkozott a kommunizmus valódi arca. Németország elleni háború nélkül, az erős és felfegyverkezett Oroszország Kelet - Európa leigázásán fáradozik. Ekkor kezdődik az Ön harca, ahol a kommunista veszélyt le kell győznie.... és győzelmet arat.

Sztálin Oroszországát a múltban már legyőzték, de az új vezér, Romanov valójában nem olyan védtelen, a Szocialista Világszövetség több mint egy ellenség. Romanov megtámadja USA-t, és máris kész a globális konfliktus.

Romanov egy erős fegyverrel rendelkezik, ez a fegyver nem más mint Jurij, az ő jobb keze, egy telepátiával rendelkező egyén, aki megállítja az amerikai atomrakétákat, miután az USA meg akarja akadályozni a kommunista agressziót. A rakéták felrobbannak és az USA körbe van véve, mindkét oldalról az orosz egységek közelítik meg, melyek uralják az embereket. Az amerikaiaknak szenvedni kell.

Az invázió New Yorkban kezdődik, a Szabadság-szobrot lerombolták. Önt visszahívják szolgálatba, és meg kell ezt állítania.
 • Több épület.
 • Több egység.
 • Különféle harcok.
 • Dinamikus játszhatóság.
 • Részletekben gazdag grafika.
Command & Conquer: Renegade
 • Háromdimenziós akciójáték, mely a Command & Conquer világában játszódik.
 • Az akciót egyenesen katonája vállmagasságából követheti szemmel.
 • Végre közelről megtekintheti NOD sátáni templomát, a hatalmas bazénokat, a gigantikus harvestereket a toxikus ásványi anyagok gyűjtése közben.
 • Több kidolgozott misszió, amely a NOD területén játszódik.
 • Fegyverek széles skálája, ismert harci egységek felhasználása (lángszóró tank, rakéta motor, terepjáró stb.)
Command & Conquer: Generals
Command & Conquer: Generals a modern katonai konfliktusok világába vezeti el a játékost. Válasszon tábornokot, akivel az egész világon ellenőrizni fogja a hadseregeket. Irányítson egyet a három egyedi felek közül, melyek mindegyike szárazföldi és légi felszereléssel is rendelkezik. Játsszon egy játékossal, vagy vesse bele magát a globális multiplayer játékba. Készüljön fel a real-time stratégiára!

 • Válasszon a 9 tábornok közül, melyek mindegyike speciális tulajdonságokkal és egyedi járművel rendelkezik.
 • Három győzelemhez vezető út - Válasszon egy hadsereg által inspirált ideológiát a való világból.
 • Modern harctér - Ismerje meg a modern idők és a közeljövő fegyvereit - légi és városi harcok során ...
 • Engine SAGE - Élje át a Command & Conquer 3D városban, sivatagokban, fagyos tundrákon hihetetlen részletességgel.
 • Új egységek és taktikák - Fegyverkezzen fel titkos Aurora vadászgépekkel, Crusader tankokkal és több mint további 60 fegyverzettel.
 • Multiplayer harcok - Játsszon on-line, kooperatív módban, dominancia módban.
Command & Conquer Generals: Zero Hour
A Zero Hour datadisk több innovációt tartalmaz. A Command & Conquer harctérre éppen időben új technológia érkezett. Egyébként hogyan szállhatna harcba a világ legjobb számítógépes stratégiájával? Még a leggyakorlottabb tábornokoknak is új taktikát kell elsajátítaniuk, hogy képesek legyenek helyt állni. Az új egységek lézeres és műholdas technikát használnak, tehát új doktrina nélkül ez nem fog menni.
Command & Conquer 3: Tiberium Wars
A sikeres stratégia folytatása,  amely története 2047-ben játszódik, ahol a halálosan mérgező Tiberium földönkívüli szubsztancia az egész Föld bolygón egyre inkább ellenőrizetlenül terjed. A technikailag legfejlettebb szövetsége GDI-ként ismert, aki igyekszik Tiberia-t megállítani, azonban a Brotherhood of NOD ellenség aktivitásait említi, akiket az őrült megalomán Kane vezet, aki a Tibériumot a Föld transzformálására, azok lakosságát pedig saját elkorcsosult elképzelései szerint használja fel. A Tibérium több év elteltével így ismét globális háború okává válik, amely az emberiség jövőjéről dönt, amely egy hajszálon függ.

Tiberium Wars hagyományos C&C titulusok akció játszhatóságot kínálja fel, melyet az új mesterséges intelligencia  támogat, valamint remek audiovizuális kidolgozás. A játék alapját egy hosszú singleplayer kampány képezi, amelyben egy sor misszió vár a játékosra, amelyben hagoymányos mobil bázisokat használhat fel, ION fegyvereket, azonban a jövendőbeli egységek kölcsönös kombinálására is sor kerül. Nem hiányzik azonban a multiplayer támogatás LAN interneten keresztül, amely hang általi kommunikációt is lehetővé teszi.

Próbálja ki az RTS revolúcióját az úttörő singleplayer kampányban, amely megjutalmazza Önt a játszási stílusáért. Adjon hozzá stratégiai elemeket, próbálja ki az ionizáló viharokat, vagy vonja össze a csapatokat. Játsszon online voice-over IP, a klánok beépített támogatása és az új spectator mód segítségével, amely az RTS sportként való átélését teszi lehetővé.

Sci-fi RTS datadisk Command & Conquer 3: Tiberium Wars, mely története a közkedvelt Kane körül forog. A singleplayer kampány retrospektíven meséli el, hogyan jutott annak idején Kane hatalomhoz, és hogy a második tibériumért zajló harc hogy erőstette meg NOD hatását.
A missziók a C&C 3 idejében játszódnak, a történet majd elvezeti Önt a jövőbe. Választ kap az előző játékok történetében felmerült néhány megválaszolatlan kérdésére, vagy hibájára, amit maguk a játékosok fedeztek fel.

A konfliktus minden résztvevője (GDI, NOD, földönkívüli Scrinnek) egy speciális egység két részlegéhez tartoznak. Hozzáadásra került a Global Dominance mód, a világ térképén levő mozgás, ahol az egységek megőrzik pozíciójukat, amely hosszabb és globális kampányt nyújt.

 • A történet az eredeti játék eseményei előtti és azt követő időszakban játszódik.
 • Új egységek, épületek, upgradek stb.
 • Új mód a világtérképen.
 • Rövid HD filmek élő színészekkekl, néhány új karakterrel.
 • 24 új multiplayer térkép.
Command & Conquer: Red Alert 3

A Command & Conquer világ szovjet inváziójának viszatérése egészen új oldala, melyet a veszélyes Japánok uralnak. A felkelő nap országa a második világháborút követően legyőzésre került, itt azonban ez máshogy van. Technológiai fejlődés, gazdasági fejlődés, a lakosság fáradhatatlansága, mindezek az új világban félelmetes játékost csináltak belőlük.

A japánokat a harctéren első pillanatra egyszerű, hagyományos technika képviseli, azonban az egyszerű külső mögött a legújabb technológia rejtőzik. A szovjetek hasonló képpen állnak, helyettük hagyományos földi kinézetű cyber-medvék harcolnak, valamint ejtőernyős verzióban. Ezzel ennek azonban még nincs vége,  megérkezett a stealth végleges verziója is, és lehetséges a térben való elmozdulás. Az egyensúly érdekében a szövetséges katonák uralják a légteret, tehát ők is hozzájárulnak a jóhoz.

A fő  hangsúly ezúttal a kooperatív játékra irányul. A hangsúly ezúttal a kooperatív játszási módra összpontosít, tehát a singleplayer kampányban is két személy játszhat, amely érdekes élményt nyújt. A szilárd talajról a harcok a tenger mélyére tológnak, ahol akár bázist is létrehozhat.

 • Command & Conquer: Red Alert 3 Uprising

  Ez a rész további terjedelmes singleplayer kampányt tartalmaz, melyek a Red Alert világába mélyebbre merülésére ad lehetőséget. Folyamatosabb és akciódús játék rendszer vár a játékosra, valamint új kihívások a Commander's Challenge módon belül.

  A játék bevezeti Önt a Red Alert 3 gigantikus harcaiba, amikor a szovjetek csak nehezen térnek észhez a veszteségből. A Felkelő nap impériuma az elismerés és az ismertség után vágyakozik, a látszólag győztes Szövetségesek pedig a saját köreiken belüli korrupcióval és árulással kapcsolatos problémákkal foglalkoznak.

 • A négy minikampányon kívül - minden frakció számára egy plusz egy bónusz, melyek a Felkelő nap Impérium hadseregének speciális Yuriko kommandója keletkezésének körülményeivel foglalkozik, - a játék tartalmaz továbbá egy Commander's Challenge módot is. Ebben a módban tesztelheti képességeit kilenc parancsnokkal konfrontálódva, különféle nehézségi szinten, 50 eredeti misszióban, specifikus szabályokkal és feltételekkel.

  Command & Conquer: Tiberian Twilight

  A csodálatos történet realtime stratégiája feszült atmoszférával, mutációval és a GDI és a NOD végelláthatatlan versengésével telve. Minden kérdésre választ kap, és kő kövön nem marad.

  2062-t írunk az emberiség a kihalás szélén áll. Már csak hat év marad, amíg a tibérium titokzatos kristalikus struktúrája a Földet lakhatatlanná változtatja. A két versengő frakciója - GDI és a NOD - ugyanazon okból kellemetlen helyzetben találják magukat: meg kell állítaniuk a tibérium terjedését, hogy megakadályozzák az emberiség megsemmisülését. Az elképzelhetetlen valósággá válik, amikor a kiszámíthatatlan vezér Nod Kane elindul a GDI parancsnokságára. De milyen tervei vannak?

  A két kampányon kívül, melyekben önállóan, vagy kooperatív módban is játszhat, az utolsó rész új 5v5 multiplayer módot is tartalmaz a meghatározott célok teljesítésére.
 • Command & Conquer (The Ultimate Collection)
  Értékelve 3.8 az 5-ből 4 értékelés alapján
  Command & Conquer (The Ultimate Collection)
  katalógusba hozzáadva: 2013.10.29.

  Vélemények: Command & Conquer (The Ultimate Collection)

  Nincs vélemény a termékről.