Company of Heroes Anthology (Games for Windows)

ÚJ TERMÉK
5.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 7522

THQ 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott angol verzió

LEÍRÁS: Company of Heroes Anthology (Games for Windows) [PC DVD]

Company of Heroes, Company of Heroes: Opposing Fronts és Company of Heroes: Tales of Valor egy csomagban!

Company of Heroes:

 • Company of Heroes az első játék, amely intenzívebben és cenzúrázatlanul tárja szemeink elé a Második Világháború káoszos világát és annak kegyetlenségeit. Normandia megszállásán át egészen a háború végéig követhetjük végig a háború eseményeit, Company of Heroes részleteket vett át, olyan filmekből, mint a Ryan Közlegény Megmentése, amelyben szintén láthattuk a háború kegyetlenségét és emberségét mindkét fél oldaláról.

  Company of Heroes: Opposing Fronts
 • Két új kampányt kapunk, két új haderővel. Az egyik során a 2. brit hadsereggel kell felszabadítanunk a francia Caen-t, a másikban a történelem legnagyobb légi inváziója a Market Garden hadművelet során kell helytállnunk a német Panzer Elit hadosztállyal. Kapunk új online módokat is, és mivel az Opposing Fronts teljesen kompatibilis lesz az eredeti anyaggal, mind az új, mind a régi haderőt irányíthatjuk majd, így tehát négy oldal közül választhatunk. A fejlesztők a legbrutálisabb II. vh.-s kampányokat ígérik, gyors, dinamikus taktikával, perzisztens küldetésekkel, továbbfejlesztett fizikával, MI-vel (mind a katonák, mind a járművek terén), és a csatamezőre közvetlenül kiható, dinamikus időjárási hatásokkal.

  Company of Heroes: Tales of Valor
 • A játékban három új kampányon verekedhetjük át magunkat, amiknek során jó pár új egység és fegyver áll majd a rendelkezésünkre, amiket majd az új multiplayer módokban is tesztelhetünk, valamint egy "Direct Fire" nevezetű rendszer is beépítésre kerül, amivel az ígéretek szerint minden eddiginél taktikusabban játszhatunk.

 • Company of Heroes Anthology (Games for Windows)
  katalógusba hozzáadva: 2009.05.06.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Company of Heroes Anthology (Games for Windows)

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok