Condemned 2: Bloodshot

SZINTÉN ELÉRHETŐ Condemned 2: Bloodshot - PS3
ÚJ TERMÉK
6.790 Ft
Bruttó ár
Használt
3.190 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 28153

SEGA 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott angol verzió
 
A termék elérhető a bazárban is
Minden ilyen termék
100% működőképes és kipróbált:
 • A felvásárolt játék 100% működőképes és kipróbált
 • Doboza megvan, a lemez sérülésmentes
 • 12 hónap garancia
 • Az ár különbözet szerinti ÁFA-t tartalmaz
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
3.190 Ft

LEÍRÁS: Condemned 2: Bloodshot [XBOX 360]

 • Tizenegy hónappal az első rész után Metro City hajléktalanjai körében egyre több az erőszak. Az emberek megőrülnek, a városban egyre több a zavargás. Ethan Tomas, a játék főszereplője, már nincs az FBI kötelékében. Ő maga is hajléktalanná, erőszakossá és alkoholistává vált. Természetfeletti vízióktól szenved, amit alkoholfüggősége csak még rosszabbá tesz. Miután azonban megölik egykori mentorát, Malcolm Vanhorn-t, visszaveszik a hivatal emberei közé, hogy kiderítse, mi történt. Kiderül, hogy az első rész sorozatgyilkosa nem halt meg, visszatért, és most újra szabadlábon van. Thomas feladata, hogy ismét elkapja, és ezúttal gondoskodjon róla, hogy nem okoz több problémát.

 • A Condemned 2: Bloodshot egy igen sötét hangulatú, félelmetes túlélő-horror játék, amely belső nézetből játszható, és elsősorban a kézi támadásokra, ütésekre, rúgásokra koncentrál. Lőfegyver viszonylag kevés van benne, habár vannak olyan pályák, amelyek kifejezetten a lövöldözésre helyezik a hangsúlyt. Az első résztől eltérően itt már lehet puszta kézzel is küzdeni, amikor is a két ravasz gomb (LT, RT) a két öklöt reprezentálja.

 • A játék erőszakosságára jellemző, hogy bizonyos helyzetekben alkalmazható az úgynevezett környezeti gyilkosság, amelyben a körülötted lévő tárgyakat használhatod az ellenfél megöléséhez. Mivel a főszereplő alkoholista, ezért időről időre találni kell iható alkoholt, különben a látás elhomályosul, a célzás pedig pontatlanná válik. A környezet kialakítása, a harc nagyon erőszakos és élethű. A felvett kézifegyverek, vascsövek, csavarkulcsok, botok, egy idő után eltörnek, így újakat kell keresni helyettük.

 • A pályákon való végighaladás és a játékosra támadó ellenfelek likvidálása nem minden, vannak benne kaland elemek is, ahol különböző bűntett helyszíneket kell megvizsgálni, és bizonyítékok után kutatni. A kutatás során lehetőség van ajánlatokat tenni arra vonatkozólag, hogy az adott bűntényt mivel és hogyan követték el. Ha jól tippelsz, fejlesztési pontokat kapsz, amivel erősítheted a karakteredet, megnövelheted az életerejét is. Ha pedig vége a történetnek, választható az "Instant Action" mód is, amely akciódús pályákat tartalmaz, függetlenül a fő történeti száltól.

 • Condemned 2: Bloodshot
  katalógusba hozzáadva: 2007.10.16.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Condemned 2: Bloodshot

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok