Condemned 2: Bloodshot [XBOX 360] - BAZÁR (Használt áru)

Használt
3.090 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
külső raktáron
Átlag 1 hét beszerzési idő
Termék kódja: 259400

SEGA 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott angol verzió
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
A bazár/használt termék felvásárolt, használt terméket jelöl.
 • Az így jelölt termék 100% működőképes, minden esetben átvizsgálásra került, mielőtt forgalomba hozzuk.
 • Csomagolása, egyes tartozékai hiányosak lehetnek, magán a terméken használat nyomai felfedezhetők lehetnek.
 • A termékhez minden esetben számla is jár automatikusan.
 • A termék pontosabb állapotáról bővebb tájékoztatást az uzlet@supergamer.hu címen kérhet.

A számla különbözet szerinti ÁFA - t tartalmaz.

LEÍRÁS: Condemned 2: Bloodshot [XBOX 360] - BAZÁR (Használt áru)

 • Tizenegy hónappal az első rész után Metro City hajléktalanjai körében egyre több az erőszak. Az emberek megőrülnek, a városban egyre több a zavargás. Ethan Tomas, a játék főszereplője, már nincs az FBI kötelékében. Ő maga is hajléktalanná, erőszakossá és alkoholistává vált. Természetfeletti vízióktól szenved, amit alkoholfüggősége csak még rosszabbá tesz. Miután azonban megölik egykori mentorát, Malcolm Vanhorn-t, visszaveszik a hivatal emberei közé, hogy kiderítse, mi történt. Kiderül, hogy az első rész sorozatgyilkosa nem halt meg, visszatért, és most újra szabadlábon van. Thomas feladata, hogy ismét elkapja, és ezúttal gondoskodjon róla, hogy nem okoz több problémát.

 • A Condemned 2: Bloodshot egy igen sötét hangulatú, félelmetes túlélő-horror játék, amely belső nézetből játszható, és elsősorban a kézi támadásokra, ütésekre, rúgásokra koncentrál. Lőfegyver viszonylag kevés van benne, habár vannak olyan pályák, amelyek kifejezetten a lövöldözésre helyezik a hangsúlyt. Az első résztől eltérően itt már lehet puszta kézzel is küzdeni, amikor is a két ravasz gomb (LT, RT) a két öklöt reprezentálja.

 • A játék erőszakosságára jellemző, hogy bizonyos helyzetekben alkalmazható az úgynevezett környezeti gyilkosság, amelyben a körülötted lévő tárgyakat használhatod az ellenfél megöléséhez. Mivel a főszereplő alkoholista, ezért időről időre találni kell iható alkoholt, különben a látás elhomályosul, a célzás pedig pontatlanná válik. A környezet kialakítása, a harc nagyon erőszakos és élethű. A felvett kézifegyverek, vascsövek, csavarkulcsok, botok, egy idő után eltörnek, így újakat kell keresni helyettük.

 • A pályákon való végighaladás és a játékosra támadó ellenfelek likvidálása nem minden, vannak benne kaland elemek is, ahol különböző bűntett helyszíneket kell megvizsgálni, és bizonyítékok után kutatni. A kutatás során lehetőség van ajánlatokat tenni arra vonatkozólag, hogy az adott bűntényt mivel és hogyan követték el. Ha jól tippelsz, fejlesztési pontokat kapsz, amivel erősítheted a karakteredet, megnövelheted az életerejét is. Ha pedig vége a történetnek, választható az "Instant Action" mód is, amely akciódús pályákat tartalmaz, függetlenül a fő történeti száltól.

 • Condemned 2: Bloodshot [XBOX 360] - BAZÁR (Használt áru)
  katalógusba hozzáadva: 2014.12.01.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Condemned 2: Bloodshot [XBOX 360] - BAZÁR (Használt áru)

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok