Conduit 2

ÚJ TERMÉK
5.090 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 40757

SEGA 15 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Conduit 2 [Wii]


A sikeres FPS folytatása, ami a világ távoli sarkaiba visz el, hogy megállíthasd a földönkívüliek invázióját. A feladatod hasonló single- és multiplayer módban is. Ezeken kívül rendelkezésedre állnak további offline és online játékmódok is.
Masszív akciók, hatalmas többszintes, dinamikus pályák, filmszerű csaták, hatalmas ellenfelek várnak Rád, hogy kipróbálhasd a legmodernebb sé legerősebb fegyvereidet. A játék támogatja a Wii MotionPlus vezérlést, miáltal az kényelmesebbé és pontosabbá válik.

 • Csapatinvázió mód - új kooperatív mód, amiben akár négyen is harcolhattok vállvetve az ellenség hullámai ellen
 • Legjobb online multiplayer élmény Wii - n - vegyél részt az online csatákban 12 játékossal, vagy játsszatok helyben osztott képernyőn
 • Játssz a saját ízlésed szerint - készíts egyedi kinézetet a karakterednek, moduláris fegyverekkel és választható skinekkel
 • Fejlett fegyverek és technológiák - több, mint 20 féle fegyverből álló arzenál áll rendelkezésedre, beleértve a mesterlövész puskát, a földön kívüli technológiákat, amik képesek befogni a feléd érkező tüzet és azt visszafordítani a támadó ellen.

 • Conduit 2
  katalógusba hozzáadva: 2011.04.20.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Conduit 2

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok