Conflict: Denied Ops

SZINTÉN ELÉRHETŐ Conflict: Denied Ops - PS3Conflict: Denied Ops - PC DVD
ÚJ TERMÉK
5.090 Ft
Bruttó ár
Használt
2.590 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Átlag 1 hét beszerzési idő
Termék kódja: 33500

Eidos 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott  angol verzió
 
A termék elérhető a bazárban is
Minden ilyen termék
100% működőképes és kipróbált:
  • A felvásárolt játék 100% működőképes és kipróbált
  • Doboza megvan, a lemez sérülésmentes
  • 12 hónap garancia
  • Az ár különbözet szerinti ÁFA-t tartalmaz
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
2.590 Ft

LEÍRÁS: Conflict: Denied Ops [XBOX 360]

Vannak a CIA-nek olyan küldetései, amelyekről senki nem beszél, ezeket nem hozzák nyilvánosságra. Ezek a titkos módszerek kiváló táptalaját alkotják egy játéknak, a népszerű Conflict sorozat ötödik része, a Denied Ops pedig éppen ezeket "dolgozza fel".

Egy könnyen kezelhető, intenzív tűzharcokkal tarkított belső nézetű lövöldözős játék (FPS) ez, amely Venezuelában játszódik. A történet szerint Ramirez tábornok és támogatói lassan átveszik az ország irányítását, és nukleáris katasztrófával fenyegetik a világot. Az Egyesült Államok két ügynököt, Lincoln Graves-t és Reggie Lang-et küldik a konfliktus helyszínére, hogy megakadályozzák a bajt, és elkapják a tábornokot. Különböző küldetéseken kell helytállniuk, mire végre leszámolhatnak az őrült vezetővel. A két CIA ügynök együtt halad a küldetéseken.

A régebbi Conflict részekhez képest ez változás, hogy ezúttal csak ketten vannak, illetve, hogy a játék belső nézetű. Az egyik karakter tengerészgyalogos és mesterlövész, míg a másik géppuskás. Küldetések közben lehetőség van szabadon váltani a két szereplő között. Az ellenség fegyvereit felvenni nem lehet, csak a saját felszerelésüket használhatják a főhősök. A pályákon elhelyezett utánpótlás dobozokból lehet feltölteni a robbanószerkészletet. Lőszerből végtelen áll rendelkezésre. A két karakter két eltérő játéktaktikát igényel, míg az egyik csendben intézi el az ellenfeleket, addig a másik a nyílt tűzharcokat preferálja. Lehetőség van egy gépen, osztott képernyőn kétjátékos ko-operatív módban játszani, ekkor mindkét játékos egy-egy karaktert irányít.

A pályák nagy része elpusztítható, a robbanó, összedönthető tereptárgyak a játékosok ügyét szolgálják, segítségükkel könnyebben le lehet számolni a folyamatosan támadó ellenfelekkel. A rombolhatóság nemcsak erre használható, de falon keresztül is el lehet találni másokat, valamint a fedezékre is lyukat lehet ütni, ezzel új tűzvonalat létrehozva.

Conflict: Denied Ops
katalógusba hozzáadva: 2008.02.05.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Conflict: Denied Ops

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok