Crash: Mind over Mutant

SZINTÉN ELÉRHETŐ Crash: Mind over Mutant - Wii
ÚJ TERMÉK
8.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 36613

Sierra 7 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Crash: Mind over Mutant [XBOX 360]

Visszatért a Crash Bandicoot, hogy ezúttal mindenféle szörnyszülött hátára pattanva kalandozzon szerte a világban. A sors iróniája, hogy a legújabb rész pont PlayStation 3-ra nem fog csak megjelenni, minden más szerkentyűre igen. Az idióta ábrázata már első ránézésre is intenzív röhögőgörcsöt válthat ki az emberekből, a készítők alaposan átrajzolták az egykori klasszikus figura pofázmányát és úgy unblokk az egész karaktert.

 • Az új epizód továbbra is a platformer stílusban próbálkozik, ám kissé másként, mint a korábbi részek, lineáris pályák helyett ugyanis most valamivel nyitottabb területeken kalandozhatunk majd karakterünkkel. A különféle ellenfelek fontos szerepet kapnak a játékban, mivel a szörnyek legyőzésüket követően hátasként fognak szolgálni, és speciális képességeiket is használhatjuk majd - sőt, használnunk is kell a továbbjutás érdekében.

 • Utóbbiból következik, hogy a Mind over Mutant bővelkedni fog a logikai feladványokban, melyeknél rendre rá kell jönnünk, hogy melyik kreatúrát is kell használnunk az akadály legyőzéséhez. Akárcsak Spyro, Crash is kap egy társat a kooperatív móka kedvéért: ha akarjuk, akkor az erszényes lánytestvérét, Coco-t is irányításunk alá vehetjük segítségként.

 • Crash: Mind over Mutant
  katalógusba hozzáadva: 2008.11.21.

  Vélemények: Crash: Mind over Mutant

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok