Crash TwinSanity

ÚJ TERMÉK
6.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 808

Sierra minden korosztály számára ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Crash TwinSanity [XBOX]


A Dead Man’s Hand kifejezetten XBOX platformra készült, de XBOX 360 platformmal is kompatibilis. Az XBOX 360 konzolon való futtatáskor azonban tudni kell, hogy:
 • Minden XBOX játék futtatásához szükség van az emulációs profilra. A profilt az XBOX Live szolgáltatás segítségével lehet letölteni, vagy megtalálható a www.xbox.com oldalon. A profilok egy csomagként kerülnek terjesztésre, ezért elég őket egyszer használni (offline). Automatikusan is letöltődhetnek (ha a konzol csatlakozik az Internetre), ha egy olyan játékot helyezünk a konzolba, ami a profilok eglétét megköveteli.
 • Az XBOX 360 HDD elengedhetetlen az XBOX játékok futtatásához. A merevlemez nem csak az emulációs szoftver, de a játékok mentéseinek, a letöltött tartalmak tárolására és data – cacheként is szolgál. Mivel a játékok jelentős része úgy lett kifejlesztve, hogy a merevlemez rendelkezésre állást feltételezi, ezért erősen ajánlott a merevlemez beszerzése.
  A Crash Bandicoot főszereplésével készült következő darab. Crash világát új ellenségek támadták meg – az ördögi ikrek – akiket Crash csak abban az esetben tud legyőzni, ha összefog az eddigi legfőbb ellenségével, Dr. Cortexel.
  A Crash TwinSanityben négy játszható karakter közül választhatsz, akinek egyedi speciális képességeik vannak, amit az alkotók az egyes szintek készítésénél ki is használtak. Ennek és a környezettel való interakcióknak valamint a humoros elemeknek köszönhetően a Crash TwinSanity talán az eddigi legjobban sikerült folytatás. A szórakozásról Crash kényszerű Dr. Cortexel való együttműködése is gondoskodik, egymás segítsége nélkül nem boldogulnak sok helyzetben. Tökéletesre sikerültek a gesztusaik is, amikkel egymást provokálják.

 • Crash TwinSanity
  katalógusba hozzáadva: 2004.01.01.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Crash TwinSanity

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok